N E M O
Zainteresovan član
- Poruka
- 167
DA LI SU U PRIVATNOM ZIVOTU EVA I MARKOS STVARNO BILI ZAJEDNO, MISLIM U VEZI?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svaka cast!!!!ljudi iz sky music-a su kontaktirani i zainteresovani su da organizuju koncert sjk-a & fran peree, s' obzirom da imaju iskustva sa tim jer su uspesno organizovali koncert 50 cent-a misle da ce i ovaj...sad na nama je samo da obezbedimo ljude koji ce da dodju...imamo trenutno 1660 ljudi...pomagajte!!!!
poz

ustvari su sve pocetne ep.super.. vec od 5.-te sezone pocinje neko smaranje.. naidje se na poneku cool ep. ali nista nije kao sada..

A sta mislite o Coni i njenom Hosiku?

Uzivam u svakoj epizodi kao da je gledam prvi put, a ne treci!
Ako je nesto dobro, ne smeta mi da gledam i po 100 puta a ne tri... A Seranovi nisu dobri - oni su SJAJNI! Za podizanje raspolozenja kao stvoreni... Posle njih se uvak osecam lepo, kao i posle slusanja pesama Fran Peree... SJK mi bas i nisu nesto...
I EVA

Pojavljuju se tek posle. Komentarisemo stare epizode koje su ponovo krenule i koje su sjajne. 
napravili smo grupu na face-u ako neko zeli da se prikljuci neka sledi ovaj link:https://www.facebook.com/group.php?gid=30525323636
i sve svoje prijatelje pozovite da dodju u grupu...
zapamtite bez 3000 ljudi ne mozemo nista uraditi...poz

imamo 1830 sjajno za par dana...video sam da su tamo ljudi uglavnom za arenu nego za sava centar, ali da li je mozemo napuniti...

ja mislim da mozemo![]()

imamo 1830 sjajno za par dana...video sam da su tamo ljudi uglavnom za arenu nego za sava centar, ali da li je mozemo napuniti...
Los SerranoOwa tema treba da postane lepljiwa!!!!!Jedna je od najposecenijih...
ja sam to napisao odavno i rekao moderatoru ovog pdf-a, ali sam dobio negativan odgovor...
a koje je bilo obrazlozenje???