Seranovi

ljudi iz sky music-a su kontaktirani i zainteresovani su da organizuju koncert sjk-a & fran peree, s' obzirom da imaju iskustva sa tim jer su uspesno organizovali koncert 50 cent-a misle da ce i ovaj...sad na nama je samo da obezbedimo ljude koji ce da dodju...imamo trenutno 1660 ljudi...pomagajte!!!!
poz
svaka cast!!!!:worth::worth::worth::worth::worth:

ovo je bila luuuudaaaaa epizoda.. slatko sam se smejala.. :) ustvari su sve pocetne ep.super.. vec od 5.-te sezone pocinje neko smaranje.. naidje se na poneku cool ep. ali nista nije kao sada..

svi su mi super.. a posebno mi zanimljivo kada se nesto izmedju Eve & Marcosa desava..
:heart:

Uzivam u svakoj epizodi kao da je gledam prvi put, a ne treci!
Ako je nesto dobro, ne smeta mi da gledam i po 100 puta a ne tri... A Seranovi nisu dobri - oni su SJAJNI! Za podizanje raspolozenja kao stvoreni... Posle njih se uvak osecam lepo, kao i posle slusanja pesama Fran Peree... SJK mi bas i nisu nesto...

Uzivam u svakoj epizodi kao da je gledam prvi put, a ne treci!
Ako je nesto dobro, ne smeta mi da gledam i po 100 puta a ne tri... A Seranovi nisu dobri - oni su SJAJNI! Za podizanje raspolozenja kao stvoreni... Posle njih se uvak osecam lepo, kao i posle slusanja pesama Fran Peree... SJK mi bas i nisu nesto...

AHA I JA SE TAKO ISTO OSECAM,A ON MI JE I OMILJENI LIK U SERIJI:heart: I EVA:):):):)

pazite arena prima 20.000 da se ne lazemo...mislim da nismo u stanju da skupimo toliko ljudi...mozda i jesmo ali to je preveliki rizik...zar ne?ja sam za sc iz razloga sto njega sigurno mozemo da napunimo!!!

Back