Seranovi

Jao Kuro je definitivno najsladji,kakav glasic ima na pocetku :D!
A saaad Gilje i njegove budalastine...:hahaha:
Jako mi je cudno da gledam stare epizode,sto kazu ostali clanovi,nije to,to...

E meni je nekako bas to to, ova prva epizoda me odusevila. Teteine face, Giljeov manijacki smeh, Dijego, Santi i Fiti sa mnogo vise kose, lepa Lusija, jedino me nervira Zoze Manuel, razmisljam da propustim danasnju epizodu jer ce on biti u njoj.

Zoze Manuel :otkacio: :azdaja:

E meni je nekako bas to to, ova prva epizoda me odusevila. Teteine face, Giljeov manijacki smeh, Dijego, Santi i Fiti sa mnogo vise kose, lepa Lusija, jedino me nervira Zoze Manuel, razmisljam da propustim danasnju epizodu jer ce on biti u njoj.

ko???????e da meni su super ove epizode,bolje od novih,nekako su zapetljali po meni sa tolikim epizodama pa su na kraju onako zavrsili.....

ko???????e da meni su super ove epizode,bolje od novih,nekako su zapetljali po meni sa tolikim epizodama pa su na kraju onako zavrsili.....

Kako ne znas Zoze Manuela, pa jesi li ti uopste gledala seriju ili ti je ovo prvi put? To je Evin decko iz Barselone, vrhunski smarac, cantautor-poeta sa odvratnim glasom i odvratnim pesmama, izgleda mi kao da se ne kupa bas cesto. Ne brini se, upoznaces ga vec :dash:

jao wapa jel mozes molim te da mi prevedes ovu pesmu:):):)izvinjavam se posto nije iz serije ove,ali mi stvarno treba:rumenko::rumenko::worth::worth::worth
Voy, sin miedo a soñar, sin miedo..

Los errores son fuente de sabiduría
luchar por lo justo no se llama osadía
no por quedar por encima se alcanza la gloria
una disculpa a tiempo es mas que una victoria
Y aunque se que hay verdades que duelen
y a pesar de que en mi interior llueve

Voy sin miedo a soñar en mi caminar
viviendo despacio y deprisa
con la brisa del mar en mi paladar
degustando la fruta prohibida
Voy sin miedo a soñar
queriendo observar en tus ojos mi rostro algún día
Voy, sin miedo a soñar, sin miedo..

Y aunque a veces el lamento llega
aunque a veces la rabia me duela
subiré a la más alta montaña
mirare frente a frente al mañana
Voy sin miedo a soñar en mi caminar
viviendo despacio y deprisa
con la brisa del mar en mi paladar
degustando la fruta prohibida

Voy sin miedo a soñar queriendo observar en tus ojos mi rostro algún día Sin miedo a soñar, sin miedo.

Kako ne znas Zoze Manuela, pa jesi li ti uopste gledala seriju ili ti je ovo prvi put? To je Evin decko iz Barselone, vrhunski smarac, cantautor-poeta sa odvratnim glasom i odvratnim pesmama, izgleda mi kao da se ne kupa bas cesto. Ne brini se, upoznaces ga vec :dash:

pa nisam gledala bas sve,ali znam juce se pominjao,nisam mogla da se setim kako se zove:rumenko::rumenko:

Jao sto on meni ide na zivce :dash:...bas ga nesto ne podnosim...a mislim da ce se posle jos jednom pojaviti u seriji?!

Inace mislila sam nije mi to,to,nije mi zanimljivo kao ranije,jer znam vec sta ce se sve dogoditi...
A ove epizode su ubedljivo najbolje:ok:...

Poslednja izmena:

Da....Bas je bila dobra epizoda....Lepo je wideti Lusiju ponowo :heart::heart::heart: ......I Kuro je bas sladak mali....A Gilje :neutral: ...

Back