kovle
Zainteresovan član
- Poruka
- 229
kuro je bre najsladji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja nekako ne mogu da gledam...nije mi to to...a i bojkotujem stb !!!

takodje...
tkacio: 
E meni je nekako bas to to, ova prva epizoda me odusevila. Teteine face, Giljeov manijacki smeh, Dijego, Santi i Fiti sa mnogo vise kose, lepa Lusija, jedino me nervira Zoze Manuel, razmisljam da propustim danasnju epizodu jer ce on biti u njoj.
Zoze Manueltkacio:
![]()
ko???????e da meni su super ove epizode,bolje od novih,nekako su zapetljali po meni sa tolikim epizodama pa su na kraju onako zavrsili.....

izvinjavam se posto nije iz serije ove,ali mi stvarno treba

:worthKako ne znas Zoze Manuela, pa jesi li ti uopste gledala seriju ili ti je ovo prvi put? To je Evin decko iz Barselone, vrhunski smarac, cantautor-poeta sa odvratnim glasom i odvratnim pesmama, izgleda mi kao da se ne kupa bas cesto. Ne brini se, upoznaces ga vec![]()

Kako ne znas Zoze Manuela, pa jesi li ti uopste gledala seriju ili ti je ovo prvi put? To je Evin decko iz Barselone, vrhunski smarac, cantautor-poeta sa odvratnim glasom i odvratnim pesmama, izgleda mi kao da se ne kupa bas cesto. Ne brini se, upoznaces ga vec![]()
...bas ga nesto ne podnosim...a mislim da ce se posle jos jednom pojaviti u seriji?!
...E meni je nekako bas to to, ova prva epizoda me odusevila. Teteine face, Giljeov manijacki smeh, Dijego, Santi i Fiti sa mnogo vise kose, lepa Lusija, jedino me nervira Zoze Manuel, razmisljam da propustim danasnju epizodu jer ce on biti u njoj.
Zoze Manueltkacio:
![]()

......I Kuro je bas sladak mali....A Gilje
...samo mi nije jasno sta kad skupimo 3000??????
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio: