Magy_Jess
Zainteresovan član
- Poruka
- 436
Pa ovi sa stb su neinfromisani to smo zakljucili....
Ne,ne snima se dalje...zapravo za sad nije u planu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ovi sa stb su neinfromisani to smo zakljucili....
Tacno tako: ne verujte studiju b ni kad poklone nosi (u to smo se uverili pre neki dan sa Tete i Giljeom). Merodavnije su 100 puta informacije na ovom forumu.
Ne snima se vise i ne znam sta bi trebalo da se desi da ponovo pocne da se snima. Tako kazu u spanskim medijima, a i logicno je. Sta sad da snimaju: opet iste dogadjaje samo da Dijego povremeno nesto promeni? Ne bih rekla.

a kad bude bilo 3000 bice mnogo wise.... 

tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:

slazem se...extra ali nemojte posle da zaboravvite posle da smo i mi pomogli. Pa kad budu dolazili treba mi sa krste da imamo povlascen polozaj u odnosu na one sa face-a

kolko cd-ova kolko para??ljudi ja ima sve epizode od 1 do 140 ako nekog zanima da kupi nek ostavi poruku .

slazem se...![]()
extra ali nemojte posle da zaboravvite posle da smo i mi pomogli. Pa kad budu dolazili treba mi sa krste da imamo povlascen polozaj u odnosu na one sa face-a

i ja se slazem...![]()
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:
tkacio:napravili smo grupu na face-u ako neko zeli da se prikljuci neka sledi ovaj link:https://www.facebook.com/group.php?gid=30525323636
i sve svoje prijatelje pozovite da dodju u grupu...
zapamtite bez 3000 ljudi ne mozemo nista uraditi...poz