Seranovi

a koja prezimena???
ako nije tajna???

Ljudi nije vazno o kome se radi. Nisam ja ljut i ogorcen na te ljude, a kamoli na njihovu decu, vec na organizaciju celu. Ispostavlja se da je potpisivanje i slikanje u petak bilo za poznate i sl, a ne za obicne ljude "sa ulice". Ako je tako, zasto su onda pustali tu informaciju u medije, vec su mogli da je zadrze u okviru televizije i da posalju pozivnice onima kojima se hteli, a ne da nas navlace. U tome je stvar koja me nervira. Zasto smo se mi skupili tamo u petak i cekali ih? Nemojte da me shvatate pogresno. To je sve sto imam da dodam.

Poslednja izmena:
pazi treba nam 3000 ljudi da bi uradili nesto, jer ne mozes ti nista da organizujes ako imas 20 ljudi koji to hoce i to je to...ne brini ti, klinci ce znati skoro sve, a prednost ce imati ljudi koji su se zaista cimali...poz

BEOGRAD - Natalija Sančez i Viktor Elijas, španski glumci poznatiji kao Gilje i Tete iz popularne serije „Seranovi“, koja je doskora emitovana i na našoj televiziji, posetili su Beograd i družili se sa svojim obožavaocima.

Gosti iz Španije imali su priliku da se uvere u svoju popularnost u našoj zemlji čim su sleteli na beogradski aerodrom. Veliki broj njihovih vršnjaka sačekao je svoje omiljene likove, tako da je nastala poprilična gužva, a među organizatorima zavladala prava panika, jer nisu očekivali da će toliki broj dece doći da ih pozdravi. Mladi glumci bili su vidno iznenađeni i zbunjeni.

- Iskreno, bili smo malo uplašeni, nismo očekivali da smo ovoliko popularni i da će nas dočekati toliko obožavalaca - izjavili su Gilje i Tete i sa osmehom dodali da se nadaju da će sledeći put kada posete Srbiju moći mirno da ručaju.

Mada nisu navikli na toliku popularnost, priznali su da im ipak prija. Natalija i Viktor kažu da su odrastali zajedno sa likovima koje su tumačili, tako da se njihovo ponašanje u privatnom životu i ne razlikuje mnogo od ponašanja likova u seriji. Oboje priznaju da im je veoma žao što se neće snimati nastavak serije, jer kažu da su svi glumci postali kao prava porodica. Pošto su dosta vremena provodili zajedno na snimanjima, već sada im nedostaje cela ekipa.

Gostima iz Španije ovo je prvo putovanje u inostranstvo i priznaju da su oduševljeni našom zemljom.

- Srbija nam je poznata samo po teniserima, ali ne znamo ništa više o njoj - bili su iskreni mladi glumci.

Oni su dodali i da im se Beograd dopao, kao i njegova istorija, o kojoj su ovom prilikom prvi put nešto doznali. Prema njihovim rečima, ljudi su ovde veoma ljubazni, pa se nadaju da će uskoro ponovo doći u Srbiju.
Ekskluzivno za svoje fanove, Natalija i Viktor najavili su da će uskoro početi da rade na „zajedničkom muzičkom projektu“, ali još ne znaju kako će se zvati njihova grupa

Četka za WC šolju na poklon
Natalija i Viktor su kao poklon od svojih obožavalaca dobili četku za NJC šolju, koja će ih uvek podsećati na Dijega, njihovog oca u seriji, koji im je stalno pretio da će ih njome kazniti kada naprave neku glupost. Tete i Gilje iz serije kažu da nikada do sada nisu dobili originalniji poklon.
(DANASNJI KURIR)
mozete videti u tekstu se vise puta ponavlja da zele ponovo da posete bg...:klap::klap::klap:

Četka za WC šolju na poklon
Natalija i Viktor su kao poklon od svojih obožavalaca dobili četku za NJC šolju, koja će ih uvek podsećati na Dijega, njihovog oca u seriji, koji im je stalno pretio da će ih njome kazniti kada naprave neku glupost. Tete i Gilje iz serije kažu da nikada do sada nisu dobili originalniji poklon.
(DANASNJI KURIR)
mozete videti u tekstu se vise puta ponavlja da zele ponovo da posete bg...:klap::klap::klap:

daj boze...ali sada ih jedino mi mozemo dovesti...:roll::):cry::)

Back