Seranovi

Da posaljem ja africi,raulu i markosu poruke na space-u u vezi ove akcije,da cujemo sta misle?Ko sto je neko rekao,dovoljno je i Karmen da dovedemo.

P.S. Hoce li neko reci gde imaju da se kupe epizode??????xD

Da posaljem ja africi,raulu i markosu poruke na space-u u vezi ove akcije,da cujemo sta misle?Ko sto je neko rekao,dovoljno je i Karmen da dovedemo.

P.S. Hoce li neko reci gde imaju da se kupe epizode??????xD

e poshalji mi URL od Natalijinog myspace ili twoj....na pm....shto pre
ne shalji njima za sada josh nishta...

ne verujem da su to oni na space-u ko zna koliko ima likova i riba koji su napravili njihove profile...ali u svakom slucaju nemojte jos nikome nista pricati jer nemamo nista dok se ne sakupi dovoljan broj ljudi koji ce podrzati nasu zamisao...

dogoworicu se posle sa kimijem za myspace...mozda naprawimo i tamo grupu...ili cemo da pozowemo swe koji su u toj grupi da naprawe face i prikljuche man se...to cu ja da odradim wecheras...:)

Ja cu krenuti da pravim prevod kada pocnu seranovi ponovo da se emituju ...
Snimicu epizodu sa titlom, a onda cu jednim programom da prepisujem prevod i uklopicu ga u epizodu koju imam bez prevoda, pa cu to deliti sa vama ...
Samo, zna li neko neki program tako da kada ja snimim epizodu sa reklamama da reklame isecem i da mi ostane epizoda bez reklama (radi lakseg odradjivanja prevoda) >?>?>?

Snimicu epizodu sa titlom, a onda cu jednim programom da prepisujem prevod i uklopicu ga u epizodu koju imam bez prevoda, pa cu to deliti sa vama ...
Samo, zna li neko neki program tako da kada ja snimim epizodu sa reklamama da reklame isecem i da mi ostane epizoda bez reklama (radi lakseg odradjivanja prevoda) >?>?>?

mozesh u movi makeru...ili najbolji ti je premijer!!

dogoworicu se posle sa kimijem za myspace...mozda naprawimo i tamo grupu...ili cemo da pozowemo swe koji su u toj grupi da naprawe face i prikljuche man se...to cu ja da odradim wecheras...:)
panajbolje tako okupimo i tamo neke ljude pa ih sve prebacimo ili na face li space. Aj pa mi daj veceras url.pozzz

Ako to uradis,ti si CARINA!!!!

Ali ljudi oce mi neko reci gde imaju da se kupe epizode,da li ih neko od vas prodaje,ali sa titlom!!!

znas kako ima dosta ljudi koji su se po 4-5 sati smrzavali da bi se slikali sa njima, dobili autogram ili samo da ih vide, a nista od toga nije uradjeno...
zbog toga smo uros i ja pokrenuli inicijativu za nekom organizacijom, tako da kada se sakupi dovoljan broj ljudi i kada napisemo peticiju, ja cu otici do servantesa i tamo se dogovoriti za sve...verujte mi da je sve izvodljivo, samo treba dovoljan broj ljudi, a ne ko sada ima 13 ratnika... :)

IMAS I 10 LUDI I MENE 11 SA MOJE STRANE:super::super::super:

Back