Seranovi

sramota je ovo sto su uradili...ispali smo kao najgori seljaci jer onu decurliju nije imao ko da vaspita...strasno...bojim se da oni misle da je ovaj dolazak bio greska!!!a njihovi pravi fanovi nisu imali ni sansu da ih upoznaju !!! ali sta je tu...studiob veliko razocarenje !!!

joj dajte bili su prestrasneni????(mislim na onaj text)pa nisu majmuncici pa da kad vide gomilu ljudi pocnu da eze,pa mislim stvarno,nismo u divljini,a i niko nece da ih kidnapuje,....

Moram da prokomentarisem onu jucerasnju 'emisiju'.
1. Natalija i Viktor se uopste nisu pojavili! WTF?!?!
2. Ovako je poceo prilog: Seranovi su serija u kojoj ... bla bla... likovi povrachaju i imaju proliv. WTF?!?! Pa jel se o tome radi o seriji, je li to prvo sto ima da se kaze o Seranovima?!?!
3. Klinke koje izgovaraju rAul i tEte. Pa je**te, ko je gledao samo jednu epizodu zna da se kaze raUl i tetE.
4. Klinka kojoj je znaci svaka druga rec 'znaci". Pa majku mu, jel znaci niko drugi nije znaci mogao da bude doveden u emisiju. A druga kaze 'ucim spanski VEC tri nedelje, a jedino ne mogu da razumem Santija jer prica mnogo brzo'. E sreco moja, dodji ti malo da popricas sa mnom da vidim koliko si naucila za tri nedelje!
5. Po gostima u emisiji kontam da su jedini Seranove gledali Goran Svilanovic i deca do 12 godina starosti. Pa nije to Branko Kockica!?!?!
6. Nesto sam sigurno zaboravila, ali u ovom stanju i bolje je da se ne setim svakog detalja te glupe emisije. I voditeljka sto je naucila "Hasta luego y buenas noches" :roll:

jao boze sta oni misle o nama??????a sta mi mislimo o njima?????aj ok.necu vise da se raspravljam jer vidim da ste zapeli da ih branite,al nije ni bitno,mislite sta hocete,jer ja necu da se svadjam,jer volim ovu seriju,i nastavicu da je gledam,jer njih dvoje nisu cela serija!

Moram da prokomentarisem onu jucerasnju 'emisiju'.
1. Natalija i Viktor se uopste nisu pojavili! WTF?!?!
2. Ovako je poceo prilog: Seranovi su serija u kojoj ... bla bla... likovi povrachaju i imaju proliv. WTF?!?! Pa jel se o tome radi o seriji, je li to prvo sto ima da se kaze o Seranovima?!?!
3. Klinke koje izgovaraju rAul i tEte. Pa je**te, ko je gledao samo jednu epizodu zna da se kaze raUl i tetE.
4. Klinka kojoj je znaci svaka druga rec 'znaci". Pa majku mu, jel znaci niko drugi nije znaci mogao da bude doveden u emisiju. A druga kaze 'ucim spanski VEC tri nedelje, a jedino ne mogu da razumem Santija jer prica mnogo brzo'. E sreco moja, dodji ti malo da popricas sa mnom da vidim koliko si naucila za tri nedelje!
5. Po gostima u emisiji kontam da su jedini Seranove gledali Goran Svilanovic i deca do 12 godina starosti. Pa nije to Branko Kockica!?!?!
6. Nesto sam sigurno zaboravila, ali u ovom stanju i bolje je da se ne setim svakog detalja te glupe emisije. I voditeljka sto je naucila "Hasta luego y buenas noches" :roll:

da zaboravila si najveci biser moj najveci fan je raul:hahaha::hahaha::rotf::rotf::rotf::rotf:

Ma ljudi ovo samo Srbija moze.A neko je malopre rekao da nemaju razloga da se boje.P a zamisli ti sebe u nekom nepoznatom gradu,pored tebe samo 2 gorile,ceo dan te vodaju po gradu,govore ti kuda da ides,sta da radis,a oko tebe stampedo koji te prati,vristi,hoce da te dotakne(WTF) i urla reci na stranom jeziku...naravno da bi se usro.

Studio B treba da kaze pravi razlog sinocnjeg nedolaska Giljea i Tete jer smo toliko bar zasluzili
Meni se cini glup razlog koji su sinoc rekli...i imam osecaj da je bilo neko njesra

e nemate mail,nego idite na njihov sajt,i vidite kontakti,tamo ima da napisete pruku,i ostavite svoj mail,meni su odgovorili kad sam ih pre pitala kad dolaze,ali sad nisu

Back