Seranovi

Ide prvo osma sezona pa onda sve od pocetka. Dao juce studio b reklamu u vecernjim novostima na pola strane da pocinje serija, kad nisam dobila srcku onda necu nikad :roll:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA juce sam se vratio sa ekskurzije vrtim kanale i vidim na studiub u gornjem levom uglu velikim slovima pise: LOS SERANO SERANOVI i kad pocinju i sat vremena sam samo tu gledao JJJEEEEEEEEESSSSSSSS:vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet::vatromet:

Konacno! Vise nema sumnje. I na TV-u i u programu za celu nedelju stoji da od 7. pocinje najpre 8. ciklus, a onda na zahtev gledalaca i repriza svih epizoda. Ali, rekli su da imaju i jos mnogo specijalnih iznenadjenja za sve ljubitelje ove serije. Ko zna, mozda nam ipak neko od njih i dodje. Pa, makar to bio i Santi.
A rekli su i da ce na Studiju B biti i specijalna emisija koja ce sa psiholoskog i socioloskog stanovista proucavati fenomen ove serije i tako ogromnu popularnost koju ona ima u svetu. Jos ce od ove zabavne serije napraviti citavu nauku. Mozda bude interesantno - videcemo.

Jao danas ja sluchajno upalila Studio B, i kad sam videla LOS SERRANO JOSH 3 DANA shlogirala sam se.......

josh neshto, ja sam izgleda bolesna, jer danas neshto bila na youtube-u i sluchajno naletala na klip kad je lusija poginula, i naravno pogledala sam klip i lepo se isplakala....... :)

Konacno je dosao i taj dan, tj docice sutra - 7. oktobar! Seranovi konacno pocinju opet.

Nego, vec je (skoro) polovina oktobra, a nema nista od nekog najavljivanog iznenadjenja za ljubitelje serije... Osim ako je iznenadjenje to sto serija uopste pocinje sa ponovnim emitovanjem?!

Inace, kada izvrte osmu sezonu, i kada krenu ispocetka, sta mislite, kada opet zavrse sa emitovanjem - da li ce opet zavrteti osmu sezonu (mislim ako ide 8. sez, pa onda onih starih sedam, da li ce posle emitovane sedme opet jos jednom okrenuti osmu sezonu?)

Konacno je dosao i taj dan, tj docice sutra - 7. oktobar! Seranovi konacno pocinju opet.

Nego, vec je (skoro) polovina oktobra, a nema nista od nekog najavljivanog iznenadjenja za ljubitelje serije... Osim ako je iznenadjenje to sto serija uopste pocinje sa ponovnim emitovanjem?!

Inace, kada izvrte osmu sezonu, i kada krenu ispocetka, sta mislite, kada opet zavrse sa emitovanjem - da li ce opet zavrteti osmu sezonu (mislim ako ide 8. sez, pa onda onih starih sedam, da li ce posle emitovane sedme opet jos jednom okrenuti osmu sezonu?)

oce sigurno, pa celu seriju ce da izvrte zajedno sa osmom sezonom.
u pravu si za iznenadjenje, moguce je....:mrgreen:

Back