Seranovi

omg koje su to price....MIslim jednostavno mi ne ide uz seranove da ce dete da umre na poradjaju hmmmm mislim da je to glupost....

A sad imam ja jedno pitanje ! jer 8 serijal sigurno zadnji serijal ???

omg koje su to price....MIslim jednostavno mi ne ide uz seranove da ce dete da umre na poradjaju hmmmm mislim da je to glupost....

A sad imam ja jedno pitanje ! jer 8 serijal sigurno zadnji serijal ???

Slazem se sa tobom 100%! To josh nje ni tamo bilo werowatno! Iste glupe priche kao i za Lusijin powratak!
I lepo je wecina ljudi zmolila da se ne pishe unapred...swi skoro hoce da gledaju u septembru...tako da oni koji hoce da gledaju sada nek gledaju, ali nemojte da prichate o buducim epizodama...!
Za 8. sezonu se ne zna definitivno kraj...ali werowatno jeste jer su to objawili...tako da mozemo samo da se nadamo da ce biti i 9. sezona...:)

Колико год волео Серанове, ипак не могу рећи да једва чекам септембар...
Од сутра распуст... Још ко не иде у август милина...

E, pa niste fer. Ni meni Selija nije bas nesto simpaticna kao lik, pogotovo ne posle Lusije, ali da je ruzna - to definitivno nije. Uostalom, uverite se i sami. Ona slika od ranije, morate priznati, nema veze sa stvarnim izgledom glumice.
12000000111428jaydymichlk1.jpg

Sto se tice Dijega i njegove magicnosti za zene, mene vise podseca na Renea iz "Alo, alo" nego na Dzems Bonda, al' dobro, to je stvar gledista... Ipak, ima jedna divna stvar na njemu, a to je osmeh... Glumac stvarno ima divan osmeh (bar ja tako mislim).

ala na owoj slici radio phoyoshop...znaci ne prepoznajem je....strsano...

owa slika ne moze da kaze dali je selija lepa posto owde su je upropastili i nema weze sa sobom !!!:dontunderstand:

Back