Seranovi

Meni Selija mnogo ruzna,onako visoka " konjasta",svetle kose,plus ima celulit lepo se vidi u epizodi u kad idu na more,i onaj hrapav glas me nervira.
Ali dobro ukusi su razliciti ja volim ove sitne crne sa piskavim glasovima :)

Selija je mnogo bolja riba od Ane.Ana je ruzna i grozno gradjena.Vec sam rekao.One noge su katastrofa.Onako sva kratka, brkata,masna i ******a.Kako to moze da bude dobra riba?
Ukusi su razliciti ali ovde je razlika drasticna. Ana joj nije ni do kolena.
Lusija je zato za njih obe riba, mogu samo da sanjaju da tako izgledaju a jos su mladje od nje deceniju.Lusi :super:

Selija je mnogo bolja riba od Ane.Ana je ruzna i grozno gradjena.Vec sam rekao.One noge su katastrofa.Onako sva kratka, brkata,masna i ******a.Kako to moze da bude dobra riba?
Lusija je zato za njih obe riba, mogu samo da sanjaju da tako izgledaju a jos su mladje od nje deceniju.Lusi :super:

istina....mozda si malo preterao za Anu ali uglavnom je Lusija mnogo bolja! :super:

Ma najvise me iritira sto su sa Selijom probali da zamene Lusiju,slicne su (Lusija je ipak riba i po za Seliju)

Mene najvise iritira kad Selija treba da poljubi Dijega pa ga cmokne samo ofrlje, ono u stilu samo da zavrsimo sa time, a Lusija ga je ljubila, onako brate da poverujes da ga stvarno voli. Nista degutantno naravno, ali bila je mnogo uzivljenija u tu ulogu. Selija je totalno kao pala sa Marsa pa pravo na set Seranovih!

Mene najvise iritira kad Selija treba da poljubi Dijega pa ga cmokne samo ofrlje, ono u stilu samo da zavrsimo sa time, a Lusija ga je ljubila, onako brate da poverujes da ga stvarno voli. Nista degutantno naravno, ali bila je mnogo uzivljenija u tu ulogu. Selija je totalno kao pala sa Marsa pa pravo na set Seranovih!

:super::super:

Ukusi su razlicit meni je Selija blago receno odvratna,lici mi na tranvestita. "Drag queen"
Samo cekam tu epizodu kad otrkijemo da je Selija bila bata :)
Salu na stranu JA licno volim niske,crne i zaobljene kao sto je Natalia Verbeke tj Ana,a zena kao sto je Selija se grozim,visoko,svetle koze i kose fuj

Ukusi su razlicit meni je Selija blago receno odvratna,lici mi na tranvestita. "Drag queen"
Samo cekam tu epizodu kad otrkijemo da je Selija bila bata :)
Salu na stranu JA licno volim niske,crne i zaobljene kao sto je Natalia Verbeke tj Ana,a zena kao sto je Selija se grozim,visoko,svetle koze i kose fuj

Ja ne volim crne, niske, zaobljene,kratke,dlakave. Mnogo se znoje, fuj, fuj itd.
Volim plave, zgodne, senzibilne, svetle koze..tj Sve suprotno od tebe.:bye:
Ali to ovde nije tema.

:bye:

e da...kao da se u zivotu nije poljubila j.bt....

Naravno da se salim.
Nego jel sam samo ja primetio nedostatak dobrih frajera od odlaska Markosa pa do dolaska Nacha?
Mislim svaka cast Dijegu ali kad se pogleda jacina zenske ekipe muska bas izgleda bedno :)

Naravno da se salim.
Nego jel sam samo ja primetio nedostatak dobrih frajera od odlaska Markosa pa do dolaska Nacha?
Mislim svaka cast Dijegu ali kad se pogleda jacina zenske ekipe muska bas izgleda bedno :)

O tome ti ja pricam citavo vreme. Ako izuzmemo Spartaka, kako li se zove (a da, Manu), koji je bio izrazito antipatican pa ga niko nije ni dozivljavao kao zgodnog, do Nacha nije bilo nikoga na kome smo mi zemske mogle da parimo oci.
Doduse, meni je Nacho stara ljubav jos iz Koraka napred, sad mi njegov lik nije tako simpatican, ali da je zgodan - zgodan je.

Back