Seranovi

marko094, hwala za linkowe!
Najjacha je Selija kada je upala u Shaht...xaxa...u fazonu: sad me widish...sad me ne widish...xexe
Jel moze neko da mi napishe shta se deshawalo u prwih 30 minuta, nsam mogao da gledam, a necu moci ni sutra!

Epizoda je bila fantasticna! Toliko dobrih stvari u jednoj epizodi!
Fiti je najjaci kad pocne da objasnjava svoju situaciju preko X, Y i duplo V :rotf: Smejala sam se naglas i mislila da cu da probudim sve po kuci...
A tek kad sam videla Hoselita kako docekuje Coninu sestru "pripremljen"!:rotf:
Ovo stvarno vredi odgledati jos jednom, ali sutra necu moci...:cry:

Epizoda je bila extra!
Najbolje je ono sa Selijom i sahtom,i Fitijeva situacija tokom veceg dela epizode.

Jel vam trebaju i pesme od Fran Perea?
Slike veceras.

Poslednja izmena:
Josh jedna odlichna epizoda!
Mnogo mi je zao Raula i ostalih shto im je ono djubre odwelo Adrijana...ono ostawila dete ispred wrata, a sada ga hoce nazad!
A jadna Tete, uchini neshto da bi pomogla Gilje-u, a onda ispashta zbog toga... i to samo zato shto je ona kuchka otishla bez pozdrawa... i one jeb*ene cedulje!
Ali mi je bila najjacha Ana kada se pustila i plolmila!
Ili Raul kada pricha o Palchicu i ubacuje Ninja kornjache...
Znachi za owe dwe scene sam se waljao!....
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Poslednja izmena:
Josh jedna odlichna epizoda!
Mnogo mi je zao Raula i ostalih shto im je ono djubre odwelo Adrijana...ono ostawila dete ispred wrata, a sada ga hoce nazad!
A jadna Tete, uchini neshto da bi pomogla Gilje-u, a onda ispashta zbog toga... i to samo zato shto je ona kuchka otishla bez pozdrawa... i one jeb*ene cedulje!
Ali mi je bila najjacha Ana kada se pustila i plolmila!
Ili Raul kada pricha o Palchicu i ubacuje Ninja kornjache...
Znachi za owe dwe scene sam se waljao!....
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

:super: epizoda

Dobra je epizoda bila sinoc, samo meni jos uvek nije jasno otkud Dijego i Celija u toj nekoj ljubavnoj prici?
Mislim, nesto se simpatisu, ovaj je ispali i ne ode u Mexiko, i onda naprasno shvati da je voli?! Mogli su to bolje da odrade?

A kada ce Fiti i Ana da rade radnju - da se njih dvoje upuste u magicne ljubavne cari???

Super epizoda juce!!!!
Diego i Selija smarachi :thumbdown:. @The One Who, veruj mi, nije to moglo da bude bolje uradjeno zbog toga sto Selija odn. Hajdi Michel ne zna da glumi! To je najvise sto mozemo da ocekujemo od tog para.
Meni je juce bilo zao Ane, ne ono kad je tresnula :rotf:, nego kad je plakala. A bilo mi je zao i Giljea a bogami i Tete na momente. A da, i Raula sto je otisao onaj mali. I valjda nikoga vise :lol:

kako su odvratni sto su ovog malog adrijana odveli iz serije...i sad ce potpuno da ga zaborave, ko da raul ni nema sina...
e bilo je krajnje vreme da ona fufica ode iz kuce, svaka cast tete sto je ostala onako smirena svo vreme tokom fufinog boravka u kuci-ko jos potpunog neznanca prima u kucu i hrani ga, daje pare za njega-e to jos nisam videla....
u svakopm slucaju EXTRA epizoda!!:super:

Steta samo sto je otiso Adrijan.
Inace epizoda je bila extra........Nindza Kornjace.........Otisla je ona !@#$% iz kuce Seranovih.......

@tandara mandara
Samo klikni na link i sacekaj,ako nemas rapidshare premium acount.

PS Izgubio sam disc sa slikama potrazicu ga.

Adrianovo ime je Salvador Sánchez. I vise se nece pojavljivati u seriji.Nista nenormalno za seriju.Kao sto je nestala masa likova i nikad ih vise nisu pomenuli tako ce biti i sa malim Adrianom.Raul ponovo momak,nema dete itd. Glupost nevidjena...:roll:

Back