Seranovi

los-serrano-1.jpg

Nece... Bas je carica...
He, he...:lol:

Krvo mi samo sto nije ona luda Lola raskrinkana na neki bolji nacin...:(

Slazem se. I ja sam isto pomislila. Ali bitno je da su Afrika i Raul opet zajedno. Kao stvoreni su jedno za drugo... A bas su uozbiljili seriju sa ovim finansijskim ulaganjima i propascu trojke. Mada, negde sam videla da ce Markos, kad bude dosao sa cerkom da ih vidi, ostati da im pomogne da vrate bar i uspece u tome. Jedva cekam te epizode.

Najkrace: Coni i Hoselito su se vencali. Fiti je nagovorio Santija da ulozi sav novac i stavi hipoteku na ceo bar u agenciju u koju i on ulaze (to znas iz prethodne epizode) i ispostavilo se da je u pitanju potpuna prevara. Kad je sve vec bilo gotovo ispricali su to i Dijegu koji se naljutio na Fitija i izbacio ga iz kuce (Fiti je, ako se secas stanovao sa Seranovima od razvoda sa Kandelom), a ni sa Santijem nece vise da ima nista. Izgleda da ostaju bez bara. Afrika i Raul su se pomirili i shvatili da su ludi jedno za drugim. Lurditas je saopstila da je konacno u drugom stanju. Tete pravi Giljea ljubomornim sa DVD-em, a ovaj joj priznaje da mu se oduvek svidjala. Poslednja scena je da se Lusija vraca iz Tuluza i saopstava da Eva i Markos imaju problema sa novcem i da im je obecala da ce im oni pomoci. Mislim da bi to bilo uglavnom ono najvaznije.

Meni baš nije jasno kako to da su Diego i Santi izgubili sve pare koje su uložili u toj agenciji, a Fiti nije izgubio ništa. Ili jeste? Jel to znači da je agencija regularno radila do onog puta kad je Santi uložio pare pa su tek onda postali prevaranti i digli mu pare?
I ako Fiti i dalje ima svoj milion evra, što ne da pare Diegu i Santiju da otkupe tavernu? Ok što je Diego ljut na njega, ali baš da neće da uzme pare (ako je to u pitanju), ne znam...

pih, sto mi žao jadnog Fitija, a neverovatno kako Dijego covek glumi... ja navikla na njega bespomocnog i dobricu, a gle sad ume da odbrusi i te kako.. Meni bilo neprijatno dok sam gledala... xe xe xe... a Tete i Gilje- krajnje jevreme da se pomire..

Epizoda je bila veoma jaka.
Ovo je inace, koliko vidim, prva epizoda seste sezone.
Sve je malo neobicno, ali Boze moj, zapletima nikad kraja.

I nesto mi se cini, da je Fiti, kada je sa Coni citao svoje oprostajno pismo, spomenuo film "Mar adentro"

Epizoda je bila vrh! Mada mi je mnogo krivo sto se Gilje i Tete nisu pomirili! Nadam se da ce uskoro! A onaj pederko Lusijin rodjak, jel ce da ostaje duze ili samo 1, 2 epizode? Ne mogu da docekam utorak( odnosno sredu, jer u utorak uvece imam trening ) ! Koji bedak!

Nov sam na forumu ali sam u prethodne 2 nedelje pratio vase odgovore tako da sam resio da se registrujem.Obozavam seranove i nikad ih ne propustam.Gledao sam vecerasnju epizodu pa me zanima sta ce biti sa barom.Znam da ste se dogovorili da necete da pisete sta ce se dalje desavati pa ako bi neko bio voljan da mi posalje na mail maddkov@nadlanu.com

Back