Seranovi

I mene zanima, premda je pesma rađena striktno za seriju Los Serrano od strane jednog anonimnog benda i nije imala svoj debi van serija Los Serrano i Un Paso Adelante.
Sumnjam u verodostojnost tvojih informacija, Karamazov. ;)

Zar u seriji Un Paso Adelante nije pevala njihova grupa UPA sastavljena od tih glumaca :confused:
Kada će da krenu nove epizode ovo je već bilo

ma vi ste najbolji najbolji,ma vi ste carevi nad carevima,pesma mi se urezala u mozak,juce sam ceo dan pokusavao da je nadjem na netu i ukucavao razna imena ali nista i izgubio sam nadu da cu je ikad naci jer sam je cuo pre 2 god i svidela mi se na prvo slusanje..ma nema reci koji bi mogli da opisu moju srecu..
stvarno ste mi ulepsali dan..puno vam hvala

mene su seranovi zaludeli pre 2 nedelje..da da ja sam veliki debil..poceo sam da ih gledam teh od 65. epizode..svi su pricali za njih vecina njih koje poznajem i posle par meseci sam i ja poceo da gledam..
ja sam za to da puste opet sve ispocetka...hehehe..
I da li neko konacno ima sve seranove na cd sa prevodom a da ih prodaje po razumnoj ceni?

Zar u seriji Un Paso Adelante nije pevala njihova grupa UPA sastavljena od tih glumaca :confused:
Kada će da krenu nove epizode ovo je već bilo
Iako su oni imali svoju grupu, serija je morala da bude propraćena muzikom u raznim scenama, pa tako i u scenama plesa. Suludo je očekvati da jedna grupa izvodi sve pesme koje se pojavljuju u seriji tog tipa. ;)

UPOZORENJE ZA KORISNIKE NA TEMI:
Postoji tema o razmeni serija, te na njoj možete tražiti, nuditi, raspitivati se. Traženje novčane nadoknade je ZABRANJENO, pa ni na toj temi nećete moći da razgovarate na taj način. Koristite privatne poruke!
Sve poruke koje spadaju u gorenavedene kriterijume će biti brisane, a autori će biti kažnjavani.
Ovo je poslednje upozorenje!

Iako su oni imali svoju grupu, serija je morala da bude propraćena muzikom u raznim scenama, pa tako i u scenama plesa. Suludo je očekvati da jedna grupa izvodi sve pesme koje se pojavljuju u seriji tog tipa. ;)

UPOZORENJE ZA KORISNIKE NA TEMI:
Postoji tema o razmeni serija, te na njoj možete tražiti, nuditi, raspitivati se. Traženje novčane nadoknade je ZABRANJENO, pa ni na toj temi nećete moći da razgovarate na taj način. Koristite privatne poruke!
Sve poruke koje spadaju u gorenavedene kriterijume će biti brisane, a autori će biti kažnjavani.
Ovo je poslednje upozorenje!

ako se ovo odnosilo na mene onda si gadno pogresio jer niti imam seriju niti bih je prodavao samo sam konstatovao da mi je jadno da neko trazi tolike pare za to

p0z

Back