Seranovi

Ljudi, ponovo pitam, da li neko ima celu seriju(ako ne ovih 6 sezona, barem ove 84 epizode koje su se emitovale kod nas) :?:
Skinuo sam prvu epizodu 7 serijala! Gomila novih likova(super cice), pa nisam bash ukapirao ko skim i kako, ali nema veze. Sve u svemu ja sam zadovoljan!!!:-D
Mogli bi da se svi skupimo posle ovih praznika i da izvrshimo upad Studio B i drpimo im seriju.:-D

Ljudi ja snimam seriju od prve, fale mi dve + (jedna mi je odpola snimana) ono kad im je dosao brat folirant i jos neka ne vazna a ova polovina je od one kad resavaju zadatak sa kolima za Giljea. Znaci imam 8 dvd 48 epizoda(za sada). svaka epizoda 700mb, za nijansu losije od dvdRip-a ali mnogo mnogo bolje od bioskopa (nije kao dvdrip zato sto je sa televizije a ne sa DVD-a). Snimacu svaku do kraja. Ako nekog zanima ja sam dobre volje da to razdelim a vi smislite nacin.

Pozdravljam sve ljude koji vole Serranove.

Ljudi ja snimam seriju od prve, fale mi dve + (jedna mi je odpola snimana) ono kad im je dosao brat folirant i jos neka ne vazna a ova polovina je od one kad resavaju zadatak sa kolima za Giljea. Znaci imam 8 dvd 48 epizoda(za sada). svaka epizoda 700mb, za nijansu losije od dvdRip-a ali mnogo mnogo bolje od bioskopa (nije kao dvdrip zato sto je sa televizije a ne sa DVD-a). Snimacu svaku do kraja. Ako nekog zanima ja sam dobre volje da to razdelim a vi smislite nacin.

Znachi ako je smnimano sa tv onda ima prevod! Jesam u pravu?

raspitacu se kod kuma posto radi na pinku da li je moguce da se skine titl sa serje ako je nalepljen ali velika mogucnost postoji da nije moguce vec da mora da se kuca novi titl

Hmmm, mogla bi da postavis na neki sajt epizode...

Imam druga koji ima sajt videcu sa njim da li moze da se nakaci!!! Ako moze i pri tome ne kosta me nista eto vam pa skidajte 700mb epizoda. Kad vidim sa njim da li moze ja vam javljam adresu.

Imam druga koji ima sajt videcu sa njim da li moze da se nakaci!!! Ako moze i pri tome ne kosta me nista eto vam pa skidajte 700mb epizoda. Kad vidim sa njim da li moze ja vam javljam adresu.

Na sam server mislim da nije prakticno kaciti...
Moguce je okaciti na rapidshare ili tako nesto (megaupload, sendspace itd)
Ima epizoda vec okacenih tako... Uskoro cu ih ja sve staviti na sajt - www.seranovi.co.cc

Usmeravam sve ljude dobre volje koji zele da pomognu u vezi prevoda da posete sledeci forum i tamo procitaju uputstvo kako i sta da rade ako zele pomoci.

Serija me je odusevila i imam vec par projekata prevodjenja ali ovo je prvi spanski projekat koji bi zeleo da uradim ali samo uz vasu podrsku. PREVODI TRENUTNO NE POSTOJE!!! Znaci, ko god vam prica da ima prevode, on ih je ili sam uradio (neverujem ali moze da se desi), ili je snimio Studio B (najverovatnije ali to nije dvdrip koji vecina nas ima) ili LAZE!

http://www.prijevodi-online.org/forum/viewtopic.php?t=1337

neradi ti taj link

Kacim upravo 10 jucerasnje epizoda, ono sto blinka malo to je zbog procesora (P4 2.5) na starom kompu i pojavljuje se samo tih 2-3 sekunde na pocetku. kopresovan je file.Ako mozes probaj ga ne TV jer bar po meni TV kvalitetom slike razbija komp a protom je nekih 15" veci.

Back