Seranovi

Usmeravam sve ljude dobre volje koji zele da pomognu u vezi prevoda da posete sledeci forum i tamo procitaju uputstvo kako i sta da rade ako zele pomoci.

Serija me je odusevila i imam vec par projekata prevodjenja ali ovo je prvi spanski projekat koji bi zeleo da uradim ali samo uz vasu podrsku. PREVODI TRENUTNO NE POSTOJE!!! Znaci, ko god vam prica da ima prevode, on ih je ili sam uradio (neverujem ali moze da se desi), ili je snimio Studio B (najverovatnije ali to nije dvdrip koji vecina nas ima) ili LAZE!

http://www.prijevodi-online.org/forum/viewtopic.php?t=1337

Seljacino!!!!!!!!!!!

Kao prvo mozes ti seljacinu da povuces za ********** A kao drugo prevod neces nabaviti to ti garantujem.
I svu ovu decu mogu da pozdrav da ste totalni kreteni prevod kad budete imali onda nekoga prozivajte da je seljacina i neznam sta vec.A do tad mozes da mi pofaflas kobas!
I Reci mi jkoje si godiste kad se ponasas kao klinac 95.A i reci mi kad se vec kurcis jesam li ja duzan da tebi i ostalima dam prevod????
I ti mozes biti samo veci seljak od mene.
A prevod ti garantujem neces naci ako nadjes ja ti dajem k***** usta!!!!!!!!
A u ostalom na forumu si mozda 2 meseca.

samo da vas obavastim ja ima seranove od 23 do 45 epiz ali ja sam pokusavao nesto da prepisujem titl ali ko nadje IVANU NIKOLIC on ce naci titl radi u DEXIN FILMU

Cvijo, jel si kompresovao mozda te epizode? Posto bi meni trebale. Ne znam da li si video, napisao sam ti programe kojima mozes da kompresujes, posto sam citao tvoje ranije postove, i vidim da ti je to bio problem. Programi su VirtualDub, ja koristim taj, malo je kompleksniji, i imas Dr.Divx, koji mi je preporucio ortak, nikad ga nisam koristio.

Imam isti problem. Novi stan, nova kablovska. I nemaju Studio B! Zna li neko moze li se Studio B gledati preko neta? Nesto sam pokusavala da pronadjem i nista.

A posto je jedini nacin da trenutno gledam seriju skidanje epizoda sa neta i meni bi prevod BAS dobro dosao. Makar da je na engleskom.

Ja sam uplatila totaltv i jedva čekam sutra da nastavim sa gledanjem!
Inače, ukoliko živiš van Beograda, odgovarajuća kablovska i totaltv su jedina moguća rešenja za gledanje Studia B.

Ja sam uplatila totaltv i jedva čekam sutra da nastavim sa gledanjem!
Inače, ukoliko živiš van Beograda, odgovarajuća kablovska i totaltv su jedina moguća rešenja za gledanje Studia B.

Znam, nazalost.
U NS-u sam. Pisala sam operateru i kaze imace u vidu STB. Samo mi ne rekose kad ce to biti. :)

Stvarno smo mi srbi stoka imamo a nedamo a sve izgubimo. U svemu je tako da komsiji crkne krava dok se to ne promeni nista od titilova napredka i svega ostalo ........ Svako ko ima sram ga :mad::mad::mad::mad::mad::mad:bilo sidu dobio

Back