Seranovi

ma ljudi nebrini te se nekako osecam da ce se neko zainteresovati da napravi titl za kompletnu seriju seranovi.

I jos nesto ne bi bilo fer da imamo titlove a i gledamo epizode u napred a da studio B ispadne glup to je sve tako namesteno.

STEVO jedina nada si nam ti.Ja bih bas voleo da nadjes titlove

i jos nesto nemojte da mislite da su one epizode sa rapida virus.Mozda i jesu ja samo sa sajta www.posteando.com postavio.:?:?:?:?:?

Alo bre sinovi gde vi zivite...kada skines prvi deo od 100 mb preko rapidshare-a iskljucis internet(power on/of dugme na kutiji od adsl-a ili kablovskog) kada se ponovo ukljuci(zasvetli ona "link" svetlo) skines drugi deo bez problema, i tako dalje....aj pozdrav i vidite bre za te titlove ako mozete nesto da sredite...

Fran i Veronika su bili zajedno neko vreme ali koliko sam ja razume na blogovima da je Veronika izludjivala Frana i da nije htela da ga prati po koncertima itd. To je bilo 2006 dok su jos snimali Los Serrano prem da serija je nastavila takvim tokom da se EVA (Veronica ) nije pojavila ni u jedoj epizodi u 6 sezoni a MARKOS (Fran) samo dva puta navodno to je zbog scenarija. Uzgled Snimili su zajedno film 13 Ruza o spanskom gradjanskom ratu *gledao i film je spor i nekako mnogo vezan samo za taj neki njihov pokret da je totalno nezanivljiv za gledanje, U prvim scenama FRAN i VERONICA sa susrecu i posle se sve odvija nekako zamrseno. Ako hoces nesto vise pretrazi Google ali neces naci nista sveze posto je to zavrseno za njih dvoje. Pocinje Sedma sezona serijala pa sa nadamo da ce se okupiti stara ekipa. :idea:

pogledao sam na sajtu You Tube isečke svih scena vezane za Evu i Markosa ,da li ćemo mi na kraju videti njihovo venčanje i ostalo što se dešava u seriji u serijalima koje je odkupio Studio B,pisao sam im ali mi ne odgovaraju mudro čute.:lol:

ja sad gledam epizode kad je Lusija josh ziva, a Lurditas nije josh trudna.Trenutno su epizode kad je doshla Fitijeva sestra i sad ucjenjuje Dijega da se ozeni njome ili ce se ona ubiti...Koja je ovo sezona?

ljudi nek neko postavi prvu epizodu 7 sezone bila je juce na telenico es .Ima kada ukucate na guglu ima torrent ajde neka neko skine taj torrent zato sto je meni nesto losa konekcija na torrent a avako je ADSL 512 kb/s.

A da li je neko dobio titlove za ovu seriju

Back