Seranovi

Pa pre svega,nekako mi je mnogo lepse gledati na televeziji,ne bih znao zasto.
Kada bismo zapostavili te neke licne razloge za ponovnim emitovanjem za nekom od nasih kanala,ima dosta ociglednih razloga...
Pre svega prevodi su znatno losiji,nego kada obradi neki covek sa televizije koji to mnogo bolje zna,o kvalitetu videa da ne govorim,vec par dana pokusavam da nadjem sve epizode da skinem na svoj racunar sa dobrim kvalitetom ali mi i ne ide bas za rukom.
Odlucio sam da gledam Seranove od prve epziode,ali na jutjubu je bas ocajno,pa ako znas gde bih mogao da gledam gde je to mnogo bolje,bio bih ti zahvalan da mi to kazes.
Mislim da ne bi bilo tesko da se udruzimo,ili ako neko ima nekakvu vezu,nesto da to poguramo nekako i da ih ponovo gledamo,da to nekako ponovo zazivi,ne bi bilo lose,jer drugacije je gledati sam,ispred dosadnog kompjutera nego skupa sa porodicom...

nemoj da pokusavate ponovo na tv u da se emituju jer ce onda da nam zabrane na yt-u da gledamo a taman sam stigo do 35te
na tv-u jeste lepse razumem te skroz ali ne znam, previse puta sam ih gledao tako da mi isto dodje gde god ih gledao i kakav god snimak ili prevod bio podnosljivo mi je posto ne gledam prvi put :D

Prevodi nisu isti kao na TV-u, to je sigurno, primetio sam par puta.
Sta znam, i meni je lepse preko ako je na tvu al ******.. Inace, prestao sam da gledam kad sam stigao do 107. ep :neutral::confused:

Po meni iskreno i nije nesto ova nasa verzija,ali sve razumem da ipak bilo kakva kopija ne moze biti ista kao i original.
Mozda bi i moglo nesto da se iskombinuje,jer vecina konkurentskih televizija bi sigurno zelela da poljulja gledanost Sindjelica,ali eto da ne zalazimo u to...

Back