Seranovi

Jel gleda neko trenutno??

Ja sam na 25. i sada tek vidim da serija ima mnogo vise gresaka i nepoklapanja nego sto sam mislio, jedno vreme smo o tome ovde pricali duki ako se secas, ono za godine itd..

hahahahhaha secam se naravno :D ima i ona isto kad se ide u dijegovu i lusijinu sobu penjes se stepenicama a kad su se valjda gilje i tete iskrali iz sobe vidi se kako hodaju ispred te sobe odnosno po vazduhu :D

- - - - - - - - - -

ima ih jos dosta kad gledas puno puta svaku gresku provalis :D

Da, da najjaca scena :D Otprilike negde od 60-80 epizode po slobodnoj proceni :D

A sto se tice godina, u jednoj epizodi su Fiti i Kandela 17 godina u braku, u drugoj 18, a u trecoj 19. Fiti kaze da se ozenio u 18 godina zato sto je dobio sina, sto znaci da bi trebao da ima 35,36 a ispada da je ista generacija sa Dijegom..

Cas su ista generacije cas nisu :D Na pocetku serije Dijego ima 41 godinu, onda 4,5 godina kasnije puni 50, sto znaci da bi i Fiti trebao da ima 50 posto je ista generacija sa Dijegom, a Markos i Raul 32, ako se uzme u obzir da su i oni ista generacija...

Sve u svemu, ne zna se ko koga ovde zajebava haha

Pozdrav ljudi sta ima? :D Ja pre 10 dana otiso u bugarsku i danas se vratio, pre neki dan upalio tv tamo u hotelu i seranovi :D. Gledao sam 2,3 epizode, ono kad misle da je Raul ***** i kad se pravi, kad misle da se Santi drogira jer mu propadaju zubi hahah i ono kad Lusija i Kandela upoznaju glumca onog i reditelja. Uzivao sam iako su ih tamo sinhronizovali pa malo glupo zvuci xD

Pozdrav ljudi sta ima? :D Ja pre 10 dana otiso u bugarsku i danas se vratio, pre neki dan upalio tv tamo u hotelu i seranovi :D. Gledao sam 2,3 epizode, ono kad misle da je Raul ***** i kad se pravi, kad misle da se Santi drogira jer mu propadaju zubi hahah i ono kad Lusija i Kandela upoznaju glumca onog i reditelja. Uzivao sam iako su ih tamo sinhronizovali pa malo glupo zvuci xD

Gde si bio, koje mesto? :D

Back