Seranovi

Nemanja lepo se provedi,gde se seti Zon Manuela haha :D Ja evo gledam jos od ponoci.Odgledao onu kad Santija strefi dole od apstiniranja jer Lurdes cuje glasove.Najzesca reakcija kad dodje njena majka pa kad Santi vidi ko je u krevetu,pokidao sam se :D Raul popio brom,nisam vise siguran da l je iste epizode.Sad pustam novu pa se javljam

Pozdrav svim ljubiteljima Seranova :-)

Kao što znate prije par dana postavljene su sve epizode Seranova na 2 youtube kanala

Međutim jučer je nastao problem sa vlasnicima autorskih prava tako da se serija nažalost više ne može emitovati javno na YouTube-u

Ostaje opcija da videozapisi ostanu kao privatni a oni koji žele da gledaju Seranove mogu se javiti na email i dobiće pristup svim epizodama, jedino što će te morati biti logovani na YouTube da bi ste gledali

Žao mi je ali jednostavno takva je situacija. Bolje je i ovako nego da skroz obrišem seriju

moj email je: balkanit@gmail.com

Poslednja izmena:
Belma,imate li vi neku zaradu od klipova pored autorskih prava?Ne znam koliko vi njima ugrozavate zaradu, Studio B se nije bunio ali tada do 2012 ih nije ni bilo na netu.Pustao ih je Studio B i 2013 pa su iskulirali Youtube.Al cepaju prsutu na onom klipu haha,super odradjen

Belma,imate li vi neku zaradu od klipova pored autorskih prava?Ne znam koliko vi njima ugrozavate zaradu, Studio B se nije bunio ali tada do 2012 ih nije ni bilo na netu.Pustao ih je Studio B i 2013 pa su iskulirali Youtube.Al cepaju prsutu na onom klipu haha,super odradjen

Nemam nikavu zaradu jer na svakoj epizodi postoji polaganje prava na pjesme (većinom Fran Perea) tako da ne mogu i da hoću uključiti unovčavanje. A s druge strane vlasnik prava ne dopušta nikako da se emituju klipovi. Već mi je nekolko puta do sada blokirano emitovanje pa sam morala sve izbrisati i ponovo na upload

Video neko od vas ovo?
zafor.jpg

hahaha :D

Back