Seranovi

Nije zakasnela reakcija nego nisam bio kuci, malo svrljao po BG-u :D
Ne znam zasto svi gledaju taj game of thrones..ja sam nesto malo pogledao i nije mi se dopalo, i ta serija ce trajati jos 5,6 sezona dok je totalno ne useru. I to sto svako malo neko umre je preglupo, slazem se da glavni likovi ne treba da budu zasticeni ko beli medvedi ali opet..taman se naviknes na nekoga i oni ga roknu :D Zamislite da gledate Seranove i dopadne vam se Santi, prodje 10 epizoda roknu ga hahaha xD

Pozdrav i od mene

Što se tiče Seranova obavještavam sve obožavaoce da je došlo do malih izmjena o terminima emitovanja na ova 2 kanala:
https://www.youtube.com/balkanit
https://www.youtube.com/channel/UCLCzK_WODkJhCJ81fg14ZJg

Naime od sada će da ide od 18 h od ponedeljka do četvrtka pa do jutarnjih sati 07:00 h
Ostaju petak i vikend da idu čitav dan.

P.S
Kao što vidite i po komentarima na YouTube-u imala sam nedavno smrtni slučaj u porodici, tako da mi je žao što su neki ostali razočarani :(
Ne brinite od 1. jula se vraćaju Seranovi

Moje saucesce belma...
Pa brate game od thrones nije komedija kao seranovi,svaka serija glavnim likovima niko ne moze nista,malo je ovo sad izmenjeno,al biće jos 2 sezone,ne vise od toga sigurno...
Ja pogledam ponekad neku nasumično epizodu,mozda krenem opet :)

moje saucesce belmaaa :(

ja sam pogledao sad poslednju epizodu 3 sezone skidam 4
ne znam meni se iskreno svidja serija, tviter ne pratim toliko a i manje vise slabo tqko da nisam primetio da pisu o seriji sto je i bolje,evo sad su ubili roba, najezio sam se 4 puta kad su izboli njegovu trudnu zenu, stvarno steta, ali dobro, po tom principu radjena serija

inace nasmejao si me lepo za ovo za santija :D hahahahhah prodju 10 epizoda zgazi ga lurditas :D

Saucesce Belma...
Dule kad pre do 4 sezone,ja sam mislio da si jos na prvoj :D Kazes dobra?Skini popcorn time ako nisi,tu imaju sve epizode.Imas i najnovije filmove i svasta :D

- - - - - - - - - -

inace nasmejao si me lepo za ovo za santija :D hahahahhah prodju 10 epizoda zgazi ga lurditas :D[/QUOTE]

Ona ga i jeste cuknula negde na pocetku :D

Back