Seranovi

Ljudi, evo ponovo su počeli da skidaju seriju sa YouTube-a, dobio sam poruku da će od 1. marta početi da emituju ponovo na Salines TV koja i skida epizode. Nisam duže vremena ulazio na sajt i ovde na forum zbog privatnih obaveza, ali evo sada sam ponovo počeo da postavljam epizode na sajt, pa ću u narednih dan, dva dovršiti seriju do kraja, tako da ćete bar imati gdje da skidate seriju. Evo sajt:

Mislim da je na ovom forumu kraj Seranova nastupio kada su ninji izbrisane epizode.Ja sam se tada prikljucio vama i postao aktivan na ovoj temi,dosao je bio i Aldin koji upload-ovao (kasnije se videlo da je to bilo uzalud) ali nije bilo neke zainteresovanosti.Mislim pocelo je to da se ozivljava na yt,bila je ona Nedzida i brdo njih su postavljali epke i sve je to brisano.Era Seranovih na internetu je zavrsena,kucajte seranovi na yt i izaci ce vam samo ovaj lik https://www.youtube.com/user/SLONRadio/videos kome ce jednim klikom biti izbrisane epizode.Sve je izbrisano kao da nije ni postojalo.Seranova ce biti samo na TV ekranima susedne nam Bosne.Ja ih sad ne bi gledao ispocetka,odgledam ponekad neku random epizodu i to je to.

Де сте браћо, не верујем да ме се овде неко сећа, није ме било коју годину :(
Јел могуће да не постоји ни један сајт за онлајн филмове-серије да нема серанове, звучи не реално да у 2015 не можемо да нигде нађемо серију која се завршила 2009 и притом била врло популарна(по мени најбоља икад) :Д
И јел зна неко како може да се контактира она Ниња што је имала све на ут? :)

slazem se potpuno sa tobom, problem je veliki autorska prava bosanske televizije :)
хахахах нисам очекивао толики проблем, онда је боље питање одакле босанској телевизији права уопште :Д
Ал ајде са ут доста сличних ствари скидају, ал како нема по неким филмовизијама, и сајтовима тог типа :)

Back