Seranovi

pokusaj na netu da nadjes epizode i prevode odvojeno i onda ga putem nekim programom sinhronizuj

a neko je ovde kacio sajt odakle se mogu skinuti sve epizode to je aldin kacio i uploadovao jel moze neko da nadje taj link ?

mislim da je aldin valjda i ovde postavljao sad cu da pogledam i ja
da joj pomognemo da izbaci sve epizode pa kad bilo ko pocne da gleda da ima sve epizode na jednom mestu kao kod ninje dok mu nisu uklonili
serija jos nije izgubila popularnost :D

pa nek ubaci bez prevoda slobodno, mnogo je bolje makar da imamo epizode bez prevoda gde da gledamo tih 40 nego uopste da ih nemamo a i gledali smo ih 100 puta znamo svaku epizode sta se desava tako da nije problem prevod :D

- - - - - - - - - -

a nisam fico mislio na onu 94 gb sto ima nego na ove ispod sto ima 1 po 1 da se skida

Prve 10 epizode su malo dosadne jer se nisu razvili likovi i nisu cini mi se znali kakav ce koji lik biti, ovi sto su pravili seriju :D Cim su zavrsili prvu sezonu formirali su likove i onda je 10 puta bolje bilo, mada meni su i te prve 10 epizode genijalne, slabije malo nego ove ostale do 107 :D

Prve 10 epizode su malo dosadne jer se nisu razvili likovi i nisu cini mi se znali kakav ce koji lik biti, ovi sto su pravili seriju :D Cim su zavrsili prvu sezonu formirali su likove i onda je 10 puta bolje bilo, mada meni su i te prve 10 epizode genijalne, slabije malo nego ove ostale do 107 :D

Naravno da su genijalne,nego sam gledao i Sindjelice i sve,pa ih znam napamet :D

pa slazem se za to da ni oni nisu znali kakav ce koji lik da bude u prvih 10 epizoda ali malo mi je previse glupo odradjena veza izmedju giljea i tete gde je gilje imao samo 1 devojku sa strane onu sandrin se valjda zove plavusa i to je cak i tad kao bio zaljubljen u tete mnogo dok je ona na drugoj strani bila u svakog drugog zaljubljena i njemu pricala.... :D zato su mi u seriji samo eva i markos najlepsi par :D obozavam te epizode kad se oni zaljube i prave jedan drugog ljubomornim :D

Ja jos nisam ni drugi deo Hobita odgledao :D mada sad cu uskoro jer pocinje raspust sutra :P
Napravio sam si picu, sad je vreme da gledam Gospodara po ko zna koji put :), sutra gledam Seranove i ne stajem dok ih ne odgledam.

Back