FilipTheWorldLeader
Primećen član
- Poruka
- 587
Imam te u prijateljima 
Blago tebi,meni je ostala jos 1 nedelja
Blago tebi,meni je ostala jos 1 nedelja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma daj mi idemo do sledeceg utorka :S
jel slusate vi narodnu muziku ?al bas ono narodnu sinan sakic saban saulic tozovac toma miroslav itd ?
- - - - - - - - - -
ja idem do petka![]()

Veliki pozdrav svim ljubiteljima najbolje španske serije svih vremena "Los Serrano"
Kao što već vjerovatno znate do sada sam stigla do 104 epizode odnosno uplovila sam u šestu sezonu Seranova!
Ima li neko da mi pošalje epizode sa Studia B od 107 pa do 147 kako bi prekucala prevod i mogla postavljati ostale epizode do kraja serijala!
Veliki pozdrav svim ljubiteljima najbolje španske serije svih vremena "Los Serrano"
Kao što već vjerovatno znate do sada sam stigla do 104 epizode odnosno uplovila sam u šestu sezonu Seranova!
Ima li neko da mi pošalje epizode sa Studia B od 107 pa do 147 kako bi prekucala prevod i mogla postavljati ostale epizode do kraja serijala!

too lazokaci iz svake epizode ako tene mrzi neke smesne scene da se podsecamo i smejemo
![]()
jaooo ajde da joj pomognemo da upload sve epizode, jel se seca neko kad je ninja990 objasnjavao u komentarima kako je i gde te epizode trazio i sinhronizovao prevode, ja sam to odavno citao ali sam zaboravio jels e seca neko?
- - - - - - - - - -
mi smo mislili da mislis na verovatno znate dokle sam stigla sa gledanjem a prvi ti je post zato smo se smejali![]()