Seranovi

pa onako lazo, nije losa, malo mi se ne svidja sto nije originalna serija izbaacili dosta likova, ali kolko me nervirala sara seljanka najveca tolko volim ovu lis :D jednom prelepa curica :D
a ovo za satanu su bas ekstra napravili efekte i dobro su pretvorili seriju u horor ma da mislim da su mogli makar prvu epizodu malo da nas postede onih stolica krvi i ostalih odvratnih obreda, nego da naprave malo uvod pa polako u horor da je pretvore, a oni odma od onog vencanja kad ih pobiju naprave vec u sledecoj horor :D

ej a najjaci su ubedljivo kad sve zive nadrogiraju i uvek se infiltriraju, a tolko su smesni da uvek se nesto mnogo lose desi kad se infiltriraju :D ili povedilju zamalo da sahrane zivog, pa mu vestacke grudi doktor stavio kad se infiltrirao kao tranvestit, pa u zatvoru zamalo i on i lukas da poginu :D al uvek tim metodama rese slucaj :D

ej a najjaci su ubedljivo kad sve zive nadrogiraju i uvek se infiltriraju, a tolko su smesni da uvek se nesto mnogo lose desi kad se infiltriraju :D ili povedilju zamalo da sahrane zivog, pa mu vestacke grudi doktor stavio kad se infiltrirao kao tranvestit, pa u zatvoru zamalo i on i lukas da poginu :D al uvek tim metodama rese slucaj :D

Hahahaha povedilja je najjaci :D
Koja bese ta Lis? Ona plava neka? Odavno sam gledao pa se ne secam..

nemaaa, samo poslednja sezona 9 epizoda,a pre toga ima mnogo crnog humora, presmesna serija, mislim da je isti producent kao i kod seranovih, secam se kad su najavljivali seriju da je isti lik radio obe serije

auuuuuu kako fenomenalna serija, ja sam odusevljen , nemam reci, posebno ova poslednja epizoda je najj najj najj, svima preporucujem da odgledate seriju :D
najbolji deo mi je kako su paka napravili mrtvim i onaj tekst na kraju upotrebili za sve koji su poginuli tokom sluzbe a svi su 100% mislili da se odnosi na paka, a u stavi pako preziveo i komesar postao :D
fenomenalan je i poslednji deo poslednje epizode kad naprave kratku montazu najsmesnijih scena, kakve uspomene :D serije deli prvi mesto u seranove definitivno :D
sad cu verovatno breaking bad da pocnem da gledam "D

kako se uvek cudno i glupo osecam, nostalgicno kad odgledam neku seriju koju volim do kraja i onda sednem i samo razmisljam i prisecam se,tako hiljadu puta sa seranovima sad i sa pakovim svetom

- - - - - - - - - -

i malo mi je glupo samo bilo u poslednjoj sezoni sto su jedva 2 puta spomenuli lukasa, a on je bio oslonac cele serije 80 i nesto epizoda

zasto vas nemaaa ? :(

odgledao sam 4 epizodu breaking bad, nije losa , ima interesantnu pricu, ali nije isto kao seranovi i pakov svet, nije problem u seriji, problem je u osecaju, fali mi taj osecaj dok gledam seriju :D

Ne mozes da ne volis seranove, ali kao sto je neko rekao, o ukusima ne treba raspravljati..
Evo ja usao na forum posle 2 nedelje.. ne gledam seranove pa zaboravim, a i onu seriju sto sam poceo da gledam, pogledao 4. epizode i prestao, mozda nastavim..

Jel se prikazuju sindjelici uopste?

Back