Seranovi

Srecan rodjendan sa malim zakasnjenjem (nisam video na fejsu, cini mi se da nije pisalo :think:)

Slabije postujemo sad, nisam usao na forum skoro 10 dana i ispisana je samo jedna strana..

ja ulazim svakog dana ,da proverim cisto ali posto nema novih postova a ne gledam seriju ni ja ne ostavim post, gledam pakov svet od 10 sam krenuo ja mislim a sada sam vec na 45 po 3 4 dnevno odgledam

hvala davide :D nije pisalo ,par puta sam zabranio, ne volim kad mi cestitaju oni koji me ne znaju, a oni koji me znaju dobro se ni ne sete tako da mi je lakse ovako, vidim ko se setio ko nije :D

Gledam samo prijatelje na b92 i ono zivot prema dzimu kad stignem, svake nedelje gledam The Originals i The Vampire Diaries, juce sam prvi put pogledao the Flash i svidja mi se. Mozda i to pogledam malo.Mada ja uvek kad krenem da gledam novu seriju samo par epizoda pogledam i to je to..tako sam uradio sa The Walking Dead.

ja sam walking dead do 6 sezone stigao valjda i od tada ne gledam, cekam da izadju dosta jos sezona pa odjednom sve to cu da pogledam :D i neko vreme sam glwedao one specijalce na rts 1

Back