Seranovi

stvar je u tome sto su oni jednostavno vanserijski i nenormalni kosarkasi, mi smo najbolji belci i najbolja evropska reprezentacija trenutno na svetu ali protiv

nije bitno da li je 6ta ili 15ta ekipa vec da ima hemije i da odlicno igraju kao celina zajedno, ekipa nije skup najboljih igraca

sto se mene tice ja sam zadovoljan srebrom, krivo mi je ali bilo je pretesko

mi smo im dali oko 90 poena u finalu amerikancima sto je sasvim dovoljno ali protiv njihovih 120 i nesto nismo mogli, tu je trebala mnogo jaca odbrana da bude

Au bre al ste se raspisali, citao sam 3 strane oci mi ispadose i to u pola 2 ujutru.. Videcu da za jedno pola godine opet pocnem da gledam, mozda i ranije ako se uzelim malo.
Ne znam tacno ko sad uploaduje, mislim da je Filip... kad uploadujes, da li mozes da stavis playlistu na unlisted i das nam link da ne bi morao da nam dajes link svake epizode...

:mrgreen:

Ne mlati . Amerikanci su zamorcici. oni se ne racunaju. Srbija je najbolja.

Da zaista radi antidop komisija , Amerikanci ne bi mogli ni da privire na SP.

Pricas gluposti. Naravno da navijam za svoje ali oni su hibridi, i ne verujem da su na drogama jer su to ipak crnci i to je ipak Amerika, gde postoji NBA...

Kad ce nove epizode Sindjelica? :)

Danas! :) Rekli su od druge nedelje septembra. Cekamo..

Ja uploadujem epizode, i nemojte pricati svasta Amerikanci igraju na kondiciju, pitate se sto imaju snage ? Pa ne brane se ljudi kao da nikad niste gledali NBA, samo idu u napad kod njih nema branjenja.

pa ima prevod, ne kapiram sta pricate da nema kada ima, uradite isto kao na ninjinim epizodama dole u opcijama nadjite subtitles i kliknite na cc on ili tako nesto izmrckajte i trebalo bi da radi, meni radi prevodza sve epizode

Back