Seranovi

ma gde propali, uvek mozemo da se snadjemo samo treba da nastavimo napred :)

ako mi verujes koliko sam dugo na ovom forumu vidis i sam koliko postova imam sa davidom lazom milicom saletom, bio je tu i mare pre na pocetku, neko vreme sam vodio i dijalog ovde sa davidom niko nije ulazio ni postovao al uvek smo se vracali i nastavljali da gledamo i komentarisemo seriju :D

vrhunac poznavanja serije je kada sve greske napravljene u seriji koja ima preko 140epizoda po 1,20min znas :D

Ja nema šta nisam prošao kroz Seranose, prvi put kad sam gledao imao sam godina ko Curro , znaci tamo negdje 8 - 7 to sam gledao sa bratom.

Drugi put ko Guille, sad nesto izmedu ahha.
Uglavnom svi su mi zanimljivi, od Kura do Diega.
Serija je vrh nema je bolje, odmah poslije nje je tu i "Moje drage komšije". I to je dobra serija stvarno.
Da se nadovežem ovo sta sam sve prosao, cak sam sa rodakom "fola" pjevao pjesme i jos drugovi neki od SJK pa se sad smijemo svaki put kad vidimo kakvi smo retardi bili nalozeni serijom TOLIKOOO.
Sve u svemu, ako Bog da i djeci svojoj da dočekam pokazati ovu seriju.

ja sam tako pevao za rebelde :D
i pakov svet je odlicna serija :D

isto se tome nadam :D

koje si god inace ? :D

Rekao sam vec '99 :)
Filipe razumijemo se.
Ne mozete zamisliti kako sam ja bio lud, to je bilo neki 2 put kad sam gledao kad sam imao 11ak godina.
Plakao sam kao da je meni umro neko, narocito na epizodi kad je Lusija umrla.
Znam svaku i sada pjesmu napamet od SJK i od Markosa tj od Fran Pere-e.
Serija je legendarna i nikad je se ne treba zaboraviti.
Ne razumijem zasto je ne pustaju ponovo na TV, kod nas u BiH je samo jednom pustalo akd sam i saznao 2007 pocelo pustati do 2008...
Volio bih da ponovo pustaju..

Jos jedan ROMAN :D

- - - - - - - - - -

Trenutna zbirka. Nije nesto ali od necega se pocinje :D

ljpQ5GV.png

VvxU96x.png

ahahahahha naravnno da sseee secammm :D jedna od mojih omiljenih epizoda :D a onaj deo kad ode kod onog sto stoji na vratim i prima goste i predstavi se a nema ga na spisku i on pogleda iza fitija ono sve najbolja kola i njegov automehanicarski golf :D

me cago en tu madre je ipak najjace santi kralj :D

ahahahahha naravnno da sseee secammm :D jedna od mojih omiljenih epizoda :D a onaj deo kad ode kod onog sto stoji na vratim i prima goste i predstavi se a nema ga na spisku i on pogleda iza fitija ono sve najbolja kola i njegov automehanicarski golf :D

me cago en tu madre je ipak najjace santi kralj :D

ludilo, odoh sad spavat, sutra rano moram ustati trcat :P

Back