Seranovi

kazi mi molim te kojom brzinom ti skida, koliko ti je ovako inace brz internet i koliko ti treba za 1 epizodu??? :D

Skinuo sam sebi epizodu onu iz Londona s ljubavlju ona je 700MB negdje za 10-15 minuta. Ne znam opet, najbolje mi je da skidam i sebi upload i pravim privatnu kolekciju , to razmisljam, al opet upload traje strašno dugo.

Ljudi, bio sam na ekskurziji 5 dana, sad se vratio :D
Saznao sam da nema vise epizoda koje je ninja imao na yt kanalu, sta cemo sad? Ja sam skinuo samo 60 epizoda..

procitaj prethodne sve postove :D gde si bio na eks? kako je bilo ? :D

- - - - - - - - - -

Znam sve, i ne treba mi prevod :D ono ne razumijem svaku nekad neku riječ ali znam o cemu pricaju i razumijem sve.

takodje :D

Znam sve, i ne treba mi prevod :D ono ne razumijem svaku nekad neku riječ ali znam o cemu pricaju i razumijem sve.
To samo gledajuci Seranove?Ja sam naucio uz njih naucio puno reci i fraza (sto sam narocito primetio kad sam gledao neku drugu spansku seriju :D) ali daleko od toga da razumem sve.Posto ne mogu da nadjem prevod prevod za 146. i 147. epku izgleda da cu morati na neki online kurs de Español.

To samo gledajuci Seranove?Ja sam naucio uz njih naucio puno reci i fraza (sto sam narocito primetio kad sam gledao neku drugu spansku seriju :D) ali daleko od toga da razumem sve.Posto ne mogu da nadjem prevod prevod za 146. i 147. epku izgleda da cu morati na neki online kurs de Español.

DUOLINGO-jedan od najboljih kurseva, ako imas i android mozes i na njemu + mozes bilo koji jezik, fenomenalan kurs po meni, mnogo mi se svidja ja sam stigao do 12 13 levela valjda i vec mesecima nisam usao tu ali svidja mi se dosta i efikasan je... :)

ja sam naucio dosta iz spanskih serija a ovde sam samo za nijansu prosirio znanje i utvrdio sto znam gramaticki a posto sam seranove 20 puta gledao lagano razumem sve o cemu govore i sta se desava i kad ne kapiram jezik :D

prosliiiiiiii smo u finaluuu :D jedva cekam sa amerima auuuuuu bice showw!!!! :D

Kakvi kursevi kakve škole, Seranosi su skola, ja kada upotpunim kolekciju mogu da vam dajem linkove pod skrivenim, za sada imam od 49 do 57 na youtube. Ako neko hoce neka kaze, polahko sebi skidam i uploadujem jer sam shvatio da cu bolje proci sa memorijom, jer sve skladistim na youtube kanal :D

Kako kod vas, snalazite li se oko epizoda :) ?

Kakvi kursevi kakve škole, Seranosi su skola, ja kada upotpunim kolekciju mogu da vam dajem linkove pod skrivenim, za sada imam od 49 do 57 na youtube. Ako neko hoce neka kaze, polahko sebi skidam i uploadujem jer sam shvatio da cu bolje proci sa memorijom, jer sve skladistim na youtube kanal :D

Kako kod vas, snalazite li se oko epizoda :) ?

to ti je ekstra ideja, ne moras sve u komp kada mozes sve na yt kanalu, treba vremena al lista pod private i imas za sebe niko nece da ti obrise epizode nikada

ja nista ne radim po tom pitanju :D

Ja skinuo epizode ali ne mogu da nadjem prevod ni na srpski ni na engleski.Aldin to so radis je jako pametno pogotovo sto ces i nama da das dozvolu za gledanje :klap: .Koje ste vi godiste?Duki je 96,David valjda 97,a za Aldina i Lazara ne znam.Ja sam '99.

Back