FilipTheWorldLeader
Primećen član
- Poruka
- 587
Meni skida ovo oko 200kb/s , a torrente skida oko 600kb/s.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kazi mi molim te kojom brzinom ti skida, koliko ti je ovako inace brz internet i koliko ti treba za 1 epizodu???![]()
pa traje dugo ali uvek mozes da gledas koju god zelis epizode bez obzira da li imas internet u tom trenutku i plus u HD-u

Kako vi stojite sa spanskim?Ja otkad gledam Seranove naucio sam nesto![]()
hahahha dobri steenarezite sve to pa mi posaljite postom
![]()
Ljudi, bio sam na ekskurziji 5 dana, sad se vratio
Saznao sam da nema vise epizoda koje je ninja imao na yt kanalu, sta cemo sad? Ja sam skinuo samo 60 epizoda..
Znam sve, i ne treba mi prevodono ne razumijem svaku nekad neku riječ ali znam o cemu pricaju i razumijem sve.
To samo gledajuci Seranove?Ja sam naucio uz njih naucio puno reci i fraza (sto sam narocito primetio kad sam gledao neku drugu spansku serijuZnam sve, i ne treba mi prevodono ne razumijem svaku nekad neku riječ ali znam o cemu pricaju i razumijem sve.
Kakvi su to majstori basketa o moj Boze
To samo gledajuci Seranove?Ja sam naucio uz njih naucio puno reci i fraza (sto sam narocito primetio kad sam gledao neku drugu spansku seriju) ali daleko od toga da razumem sve.Posto ne mogu da nadjem prevod prevod za 146. i 147. epku izgleda da cu morati na neki online kurs de Español.
?Kakvi kursevi kakve škole, Seranosi su skola, ja kada upotpunim kolekciju mogu da vam dajem linkove pod skrivenim, za sada imam od 49 do 57 na youtube. Ako neko hoce neka kaze, polahko sebi skidam i uploadujem jer sam shvatio da cu bolje proci sa memorijom, jer sve skladistim na youtube kanal![]()
Kako kod vas, snalazite li se oko epizoda?
.Koje ste vi godiste?Duki je 96,David valjda 97,a za Aldina i Lazara ne znam.Ja sam '99.