Seranovi

Dobro jutro... Dobrodošao nazad The One Who, ipak si ti osnivač! :ok:

Bolje bi bilo da počnu da repriziraju Seranove na nekog drugom programu, pa da možemo da komentarišemo zajedno, ovako svako gleda neku drugu epizodu...

O Sinđelićima nema ništa, ništa se ne zna.. mene baš zanima kako će to da izgleda :mrgreen:

To je beše kad idu na izlet sa Lurditas, a Tete ide zbog Ričija ?

Jao, sećam se Ričija kao imena, ali se lika i toga svega ne sećam.. to su one stare epizode, nisam ih jaaaaaaaako dugo gledao, opet počinjem ispočetka kad odgledam sve..

Puštam 123. (Dve žene i jedan Serano)

:bye:

Poslednja izmena:
jeste ali svko sad gleda razlicitu epizodu ti gledas 120 ja sam kod 99 i ne mozemo da se uskladimo, ma da svi smo gledali sve te epizode takod a se secamo ssvih epizoda i slobodno komentarisite to sto pogledate :D
inace jel gledao neko od vas prisutnih spansku seriju rebelde, kad sam bio mali isti drug od koga sam video seranove-s njim sam i rebelde gledao imam i diskove koliko se secam bas je bila prelepa serija (nije bolja od seranovih naravno ali je jedna od boljih spanskih)

ne znam stvarno moguce da ste upravu jer sam ja tu seriju gledao kad sam bio bas mali cak pre seranovih i nista nisam toliko kapirao, mozda i jeste glupa serija ali ja je pamtim kao jednu od boljih :D
ali ne postoji serija koja moze da se porede sa seranovima, definitivno najbolja serija :D
inace seeranovi imaju vise fanovaiz srbije nego u spaniji :D
bas dobro postujemo za sada svaka cast :D

Duki, Seranovi imaju najviše fanova u Španiji, što je logično.. Srbija je na drugom mestu, tako sam pročitao negde :klap:

Puštam 124. epizodu (Poslednji poziv za Dijega Serana) , poslednja epizoda šeste sezone.

nije lepo kad neko samo svrati neka ostane i nastavi cesto da postuje

najlepsa ! <3

Potrudicu se koliko mogu, sto cesce da navratim.

Drago mi je da vidim da ste toliko aktivni. Secam se da sam i ja prvi put seriju pogledao kad sam bio vasih godina, takodje je bilo pocelo leto, a ja sam zavrsio prvu ili drugu godinu srednje skole.
Uglavnom, samo nastavite, a ja cu se potruditi da pisem sto vise :)

Ako nekog zanima, na ovoj grupi mozete naci neke skorije slike glumaca iz serije - https://www.facebook.com/pages/Seranovi/152498244798368
To je ranije bila moja stranica, sad je "odrzava" jedan moj drugar ;)

Odgledao sam 125. Nije mi jasno, u 124. GIlje joj kaže da je voli i da je čeka da se vrati iz Barselone, i vraća se iz Maroka sa novom devojkom.. Zbog čega je otišao u Maroko?

otisao je u maroko zato sto se u medjuvremenu zaljubio u sandritu, njen zivot je ustvari putovanje tako su se i oni upoznali u tuluzu ako se ne varam odavno sam gledao,
i onda je on posao s njom u maroko :)

Jedine serije koje sam gledao su Seranovi i Dva i po muškarca. Seranovi su po meni bez premca. :D

Da, da nego serija je isto spanska i nije sapunica, veoma je komicna, a radnja se odvija u jednoj zgradi i tu je cepanje od smeha:D Mislim da jos ima na youtubu,znam jer je moja drugarica gledala:) Pa ako neko hoce cisto da baci pogled...

Poslednja izmena:

Back