Seranovi

E, pa hvala, bolje vas našo :D Nego, stvarno bedno za Cukija ali nije bitno, sad ne mozemo da menjamo... Ja do sad, sam uvek gledao do 111 epizode i na dalje ni makac :) Smore ga na tamo, a od 1 pa do 107 serija kida. Inace serija je lagana za gledanje, muzika koju Fran peva, ne mogu da opisem kako lezi uz seeriju, a i sve fore su iz života, to ce sve nama da se dešava-lo u životu. Ali i dalje ne mogu da verujem da je ona kuca u stvari studio, kako kazu Seranosi ''Mui raro''. E, da obozavam Franove pesme i u fon imam nekih desetak :D Cujemo se ljudi...

ej ne znam stvarno pokusaj na neki nacin da kontaktiras ninju 990 on je sve to nasao na netu valjda (prevode i epizode i sinhronizovao koliko je mogao, svaka cast)

- - - - - - - - - -

inace evo ga i 10. post danas :D napredujemo polako ali sigurno :D
skoro smo cak i par stranica nas trojica ispisali one veceri :D

Au, uđem na temu posle jednog dana i vidim preko 10 poruka,čini mi se..svaka čast :D

Cao, ljudi ja sam novi i citajuci prethodne postove sam se zainteresovao da se regisrujem. Necu moci stalno da budem, ali kako god... Omiljena epizoda mi je ona sa POLAGANJEM ISPITA IZ ISTORIJE, i neke epizode sa Rakel :D I jos nesto, ne mogu da verujem da nisu mogli Cukiju da nabace neku ribu, to im je veliki propust sa moje strane. Pozdrav ljudi, moraju ispiti da se spremaju, pa kad mogu cau da bacim pogled na ovu temu... I da Kotlice jer mozs da stupis u kontakt sa Franom kao sa Viktorom preko twit i da ga pitas, jer ima u planu da doje u Srbiju?

Dobrodošao na temu :ok: Viktor je rekao da tviteru da bi voleo da dođe opet u Srbiju, ali ne znam da li će doći.. iskreno, male su šanse..

Jel zna neko gde je keep calm, šta je sa njim, reko je da će da piše stalno ?
Ne znam, meni je pisao na fejsu, probaću da ga nađem ako se setim kako se zove :think:

tacno 178 poruka samo ovde, nisam los za sada, do kraja leta bice mozda i preko 500 zavisi
iz principa ne zelim ni na jednoj drugoj temi da ostavim post jer kada pogledam hocu da su mi sve ove poruke samo na ovoj temi ostavljene
zbog toga sam i pre svega napravio svoj profil

- - - - - - - - - -

:D :D :D :D :D

- - - - - - - - - -

:D :D :D :D :D :D

Ja znam kad sam se registrovao da smo postavljali retko kad i to je sve bilo o Sinđelićima, onda je došo duki po 3,4 posta za redom :D ne znam ni sam kako sam naišao na ovaj forum, guglao sam nešto...

E, hvala bogu :) Nego, stvarno bedno ljudi za Cukija sto nema curu u seriji ali nije bitno, sad ne mozemo da menjamo... Ja do sad, sam uvek gledao do 111 epizode i na dalje ni makac :) Smore ga na tamo, a od 1 pa do 107 serija kida. Inace serija je lagana za gledanje, muzika koju Fran peva, ne mogu da opisem kako lezi uz seeriju, a i sve fore su iz života, to ce sve nama da se dešava-lo u životu. Ali i dalje ne mogu da verujem da je ona kuca u stvari studio, kako kazu Seranosi ''Mui raro''. E, da obozavam Franove pesme i u fon imam nekih desetak :D Cujemo se ljudi...

La chica de la habitación de al lado i La vida al reves.
Čim čujem refren pesme La vida al reves, naježim se toliko da je to neverovatno, ne znam ni sam zašto, prođu mi slike Seranovih kroz glavu, volim ih kao moju porodicu.

Back