Seranovi

Pa jbg, nema ko da piše sem nas. Ja sam inače pogledao 119. to je ono kad su Tete i Manu bolesni, Ćoni, Hose Luis, Fiti i Selija idu na Karibe valjda.. Kuro sa onom devojčicom ukrao kameru iz škole i tako..

Šaljem apel jekani,wapi i matu da svrate. hvala :lol:

Poslednja izmena:
Cao, ljudi ja sam novi i citajuci prethodne postove sam se zainteresovao da se regisrujem. Necu moci stalno da budem, ali kako god... Omiljena epizoda mi je ona sa POLAGANJEM ISPITA IZ ISTORIJE, i neke epizode sa Rakel :D I jos nesto, ne mogu da verujem da nisu mogli Cukiju da nabace neku ribu, to im je veliki propust sa moje strane. Pozdrav ljudi, moraju ispiti da se spremaju, pa kad mogu cau da bacim pogled na ovu temu... I da Kotlice jer mozs da stupis u kontakt sa Franom kao sa Viktorom preko twit i da ga pitas, jer ima u planu da doje u Srbiju?

Salinjo dobrodošao. Pokušaj da što više postuješ na ovoj temi, da je još više aktiviramo. Inače, kao što kažeš stvarno su trebali da nabace Ćukiju neku ribu, celu seriju jedino on nema nikog. :D

E, pa hvala, bolje vas našo :D Nego, stvarno bedno za Ćukija ali nije bitno, sad ne mozemo da menjamo... Ja do sad, sam uvek gledao do 111 epizode i na dalje ni makac :) Smore ga na tamo, a od 1 pa do 107 serija kida. Inače serija je lagana za gledanje, muzika koju Fran peva, ne mogu da opisem kako lezi uz seeriju, a i sve fore su iz života, to će sve nama da se dešava-lo u životu. Ali i dalje ne mogu da verujem da je ona kuca u stvari studio, kako kazu Seranosi ''Mui raro''. E, da obozavam Franove pesme i u fon imam nekih desetak :D Cujemo se ljudi...

dobrodosao :D potrudi se da ulazis kad god mozes da postujes, lepo sto si se registrovao :)
nemam pojma i ja se pitam, rekao je da ce da pise stalno kao i mi, da ce da nam se pridruzi
mat wapa i jekana ih nema vec nedelju dana ako ne i duze, ni jedan post drugih sem nas, a mi pisemo 1 stranicu vec 5. dan :O
za par dana cu da pocnem da gledam seranove opet tu gde sam stao pa cu da ozivim temu u svom stilu :D (3,4 posta za redom :D )

Back