Seranovi

pa to je i poslednji njihov deo u seriji, oni uopste nisu mnogo dugo bili tu i nisu imali dosta uloga a bas steta, dobri su bili :D
posle toga vise se nisu vracali uopste u seriju , bili su tu 40 50 epizoda, steta sto nisu duze :)

- - - - - - - - - -

inace ispisali smo i 552 stranicu nas 3 sa nekim ukljucenjima :D
jos 3 dana da izdrzim pa mogu svake veceri pre spavanja da odgledam po koju ep i da polako uhvatim kontinuitet i da vas stignem :D

Kad smo već kod Mustafe, još jedan klinac je izbačen bez objašnjenja...ne sećam se kako se zove, ali to je onaj što je pobedio Giljea u igri izdržljivosti, kad su se svi takmičili, a pobednik trebao da postane vođa grupe.

Pa na početku su bili Gilje, Mustafa, Valdano i Boliće. Kasnije odlazi Mustafa, a dolazi Bruno. Pa kad ode Bruno, tad Riči kao dolazi u njihov razred, i Gilje dokazuje da li je postao mekušac. Posle toga Valdano odlazi na čini mi se 20,30 epizoda, a dolazi DVD. Pa se vraća Valdano i njih 4 su tu do kraja.

Hahahaha da,da. Ali meni je mnogo smešno kad nagovore onog malog sa naočarima da ide da vidi 'dude', kako ih oni zovu. Pa se zatvori u ormarić u svlačionici. :hahaha:
Kako se beše zove on ? :D

Malopre sam odgledao 97. epizodu, Ćoni se udaje za Hose Luisa, Tete pravi Giljea ljubomornim sa DVD-om, Afrika i Raul se pomire. Fiti je navuko Santija da uloži novac u neku investiciju, a ovaj je iskoristio punomoć pa je uložio i Dijegov deo bara. Međutim to je sve prevara, Dijego govori Fitiju i Santiju da ne želi da ih vidi. Lurdes govori Santiju da je trudna. Lusija se vraća iz Tuluza.
Mislim da je ovo epizoda sa mnogo događaja pa sam evo izdvojio neke :D

ja sam kod 99 i iskreno slabo mi se i gleda, kad se setim da dolaze manu gael huan i ostali novi likovi a lusija umire i onda dok gledam kako je dijego zali posle sve vreme a sa selijom i anom je ne ide
stagniram sve vreme jer ne znam da li ispocetka da pocnem ili da nastavim do kraja nekako da odgledam pa onda tek

Back