Seranovi

e i meni slicno bilo, napisao sam 3 4 poruka i ni jedna nije 1 2 dana bila odobrena jer sam bio nov na forumu uopste i privh par poruka mora da se prvo odobre da bi bila normalno poslata posle
valjda ce da nam se prikljuci uskoro :)

- - - - - - - - - -

a gde je to napisao da mu nisu nista odobrili?

e i meni slicno bilo, napisao sam 3 4 poruka i ni jedna nije 1 2 dana bila odobrena jer sam bio nov na forumu uopste i privh par poruka mora da se prvo odobre da bi bila normalno poslata posle
valjda ce da nam se prikljuci uskoro :)

- - - - - - - - - -

a gde je to napisao da mu nisu nista odobrili?

Napisao mi je na fejsu :D

e odlican je film... evo citiracu se sa druge teme:

http://www.imdb.com/title/tt1937149/...01734096727945

ne znam zasto, ali volim spanske trilere, jos kad glumi belen rueda...

dobra misterija, bez pukotina...kad je misterija veca, onda je puna pukotina, a onda se bolje zadovoljim vrapcem u ruci

elem...nestaje zenino telo iz mrtvacnice...zovu muza na mesto nestanka i tu pocinje igranka... odlicna gluma belen (mozda sam pristrasna..)

evo je fotka...nznm zasto, ali meni je posebna ovde...kad sam bila mala, mastala sam da cu kad porastem da budem kao ona...onda je dosla stvarnost i shvatila sam da nece biti tako..no nebitno, there she is:

e odlican je film... evo citiracu se sa druge teme:

http://www.imdb.com/title/tt1937149/...01734096727945

ne znam zasto, ali volim spanske trilere, jos kad glumi belen rueda...

dobra misterija, bez pukotina...kad je misterija veca, onda je puna pukotina, a onda se bolje zadovoljim vrapcem u ruci

elem...nestaje zenino telo iz mrtvacnice...zovu muza na mesto nestanka i tu pocinje igranka... odlicna gluma belen (mozda sam pristrasna..)
Ne mogu da uđem u imdb link....
Kad je snimljen film?

evo je fotka...nznm zasto, ali meni je posebna ovde...kad sam bila mala, mastala sam da cu kad porastem da budem kao ona...onda je dosla stvarnost i shvatila sam da nece biti tako..no nebitno, there she is:

Ona ne stari uopšte, nije se promenila od Seranovih:worth::heart:

Btw, bolestan sam, nisam otišao u školu i sad ću da gledam Seranove, 104. ep :mrgreen:

Edit: evo i 105. ću da pogledam.. jao, bliži se 107.:sad2:

Poslednja izmena:
ja stagniram na 99 epizodi kad dolazi smarac manu
ne gleda mi se zbog lusije, mora da prodje odredjeno vreme da prebolim ove epizode koje su mnogo smesne i da se nviknem na dosadne s manuom i bez lusije :)

pozz drugari, malo sam zapostavio ovde zato sto me mnogo skola stisla, ne mogu da disem :@
nekako i nemam volju da gledam kad se setim da ce lusija da ode iz serije iskreno
inace evo neke od mojih omiljenih scena
1 mislim da je to neka od poslednjih epizoda kada dodje sestra lusijina i njen sin sa kurom ode na festivan u drugom gradu i onda ih nadju fiti lusijina sestra i dijego i udju pod foru da su pevaci i fiti pocne da zavija :D
2 kad nesto prica santi lurdes kako je ubio robertovo kucence a fiti i dijego mu citaju sa usana kao da je on s nozem preklao inspektora :D
3 kad dodje aleks i predstave ga dijegu kao revolverasa (raspistolji se gde stigne) a pre toga naplase aleksa da je dijego raula pogodio harpunom zbog eve i njemu uvale harpun i uvedu ga u sobu gde je aleks bez pantalona jer su mu prosipali vrelu kafu prethodno u kuhinji i onda uleti dijego harpunom a gilje se igra lopticom i padne mu a tu se skupi cela porodica da ga upoznaju i gilje kaze da mu visi nesto onda svi pogledaju i dijego se izbeci JAO REVOLVERAS SE RASPISTOLJIO :D :zcepanje:

ima jos mnogo mnogo ali ovo su neke kojih se trenutno secam
jedna isto je i ona kad poljubi dijega u usta :D

Razumem te duki, i ja sam malo zapostavio zbog skole, nisam dosta dugo gledao, juce sam odgledao 92., veceras planiram 93. Kad se zavrsi skola to ce biti redovnije. :)
Inace scene koje si ti nabrojao su odlicne, moglo bi da se doda i kad Gilje poljubi Dijega, i ove dve:
1.

ja sam kod 99 i nemam stvarno kad da gledam, moracu od ovog vikenda da pocnem polako :D
i ovo je super :D fiti car :D

- - - - - - - - - -

https://www.youtube.com/watch?v=cfWRR2zeisQ AHAHAHAH :D

Back