Seranovi

ovi ljudi dole u komentarima su spanci i jedan od njih zeli da obidje spaniju, tacnije sva mesta gde su snimani seranovi, s njima da pocne a s drugim serijama da nastavi obilazak spanije
oni nisu snimali sve u santa husti nego samo jedan deo, jedan odlomak je snimnjen i u centralnom delu santa huste : http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT5ENMFMxwthl6mQ5YQ105Hn6jDrrpr23K6Ha9BP2k0OKybZoqbOw kada plese dijego sa karmen koliko se secam, to je jedna od tuznijih epizoda gde se priseca lusije :/
inace ko bi reko da su oni snimali seranove kao sve u santa husti a u stvari je to snimano po celoj spaniji

u seriji je sve to predstavljeno kao santa husta, dosta toga su uklapali kao onu kucu sa studiom i skolsko dvoriste sa studiom itd
a santa husta stvarno postoji, to je predgradje madrida i tu je snimana jedna scena u centru kada plese sa karmen diijego i priseca se lusije :)

Postoji Santa Justa ali u Sevilji i u Portugalu negdje,a ima neki dio i u Madridu Tres Cantos Santa Justa ali tu nije snimano.Fitijeva radionica je veoma blizu kuce koju ste postavili na Google Earth posto sam je nasao a bar ne mogu da nadjem.

It tells the story of the Serrano family, who lives in Round Santa Justa No 133, located in the fictional neighborhood of Santa Justa, in the Ribera del Manzanares, in Madrid.

sa Wikipedie.

https://plus.google.com/108175193499614268879/about?hl=sr
evo, ja uvek nadjem jedan deo kada kucam u blizini madrida
znam da je to izmisljen deo i da su uklapali pricu sa snimanjem u studiu i fenomenalno su to odradili :D ali postoji stvarno santa justa u blizini madrida tj predgradju , a imas isto i u sevilji

Kako onda da kucam da nađem pravu santa hustu? Znači ona žuta kuća nije u santa husti?

sto nije viktor dao svoj fb profil ?
samo napisao ime i prezime kad si ga pitao... nemoguce da ne zna link da posalje O.o

Možda nije razumeo

znas da u SAD postoji 4 oblasti sa nazivom beograd? :D
sad sam se i ja zbunio, znam samo da postoji vise oblasti koje se nazivaju santa husta, u sevilji i ova pored madrida, a vrlo moguce da je i ova zuta kuca u santa husti, npr naselje gde ja zivim se ne zove na karti i na papiru onako kako ga mi zovemo i kako je poznato u gradu
to najbolje moze da nam kaze neko ko zivi tamo i dobro poznaje taj deo spanije :D

- - - - - - - - - -

i ovu reku dosta pominju, fiti hteo odatle da skoci :D

Po Wikipedii, kuća je u Santa Husti, ali mislim da pročaju o seriji, tako da.. a kad ukucamo adresu one kuće, ne piše nigde santa husta,..

i da, kad ukucate adresu da vidite kuću, idite jedan klik desno, to je kuća, a ne ona koja prvo ižađe,slične su

hahahah volimseranove stavio si isti avatar kao moju sliku :D
kazi koliko je najjaci dogadjaj kad poljubi tete a prikriva vezu pa onda i seliju i dijega hahahahha :D

- - - - - - - - - -

a po vikipediji kaze da se kuca nalazi u okrugu santa huste, sa izmisljenim komsilukom (misli se na one scene koje su kao snimane u santa husti a u stvari su po spaniji zato kaze izmisljenje)
ne znam stvarno, malo sam zbunjen ali sve u svemu ima dosta santa husta :D

Ja mislim da tu kaže da se nalazi u santa husti, jer je u seriji stvarno tako, a u izmišljenom komšiluku jer ustvari tu nije santa husta. i da je to ustvari Ribera del Manzanares

Evo sad u prvoj epzodi vidim na 0:15:43 da je kuća ova levo od ove što smo mislili da je

Poslednja izmena:

Back