Seranovi

Nisam znao da su im ukunili licencu. Kako je to moguce? Tu sam ja, posmatram vas :whistling:. Gledajte seriju "Luna, el misterio de Calenda" igra moja lepa Lusija :heart:. O Sindjelicima ne znam nista, pitam vas da li znate kada ce poceti.

]malo cu da skrenem sa teme ali hoces da mi objasnis sta je ovo reputaciona moc i cemu to sluzi ? [/B]
ja imam nalog vec 3 4 meseci otprilike ali koristim ga samo za ovu stranicu i nista drugo ne gledam tako da nisam upucen uopste :D
i sta je ono slovo n a prezime na d i tako to ?

Ne razumem ni ja baš tu reputacionu moć.. :mrgreen:

Nisam znao da su im ukunili licencu. Kako je to moguce? Tu sam ja, posmatram vas :whistling:. Gledajte seriju "Luna, el misterio de Calenda" igra moja lepa Lusija :heart:. O Sindjelicima ne znam nista, pitam vas da li znate kada ce poceti.

Ne znam ni ja, posle toliko godina emitovanja...:(

Uopšteno ne volim španske serije, ali Seranovi su nešto posebno :super: I ja čekam Sinđeliće, nisam čuo ništa o tome na tv-u, samo na netu pročitao da će po završetku velikog brata biti...

Čudno zvuči ali ja danas nisam pogledao epizodu... moraću večeras :whistling:

Gledam making off. Čudno mi je kad ih tako gledam, ono kad sede i čitaju tekst u prvom delu :mrgreen:

Kuća je studio izgleda, u drogom delu making offa stavite na 8:19.. Bar je neki lokal čini mi se

Poslednja izmena:
stvarno su profesionalci,
kao sto rekoh ovakva glumacka ekipa i tehnicka podrska se retko sastavi,a kada se sastave naprave remek delo kao seranove :D
svi smo bili ubedjeni da je to kuca i sve to a oni su tako ubedljivo snimali sve to u studiu cak i skolu :D
a za bar je moralo tako da bude da je to lokal jer je nemoguce da namontiraju onako jer se vidi ulaz izlaz i da je to pravi lokal sa izlazom na ulicu :D

Ja sam ubedjen da je kuca prava kuca, tj. bio sam... Vidi se ono kad neko dolazi, pa kao da je na vratima, vidi se dvoriste.. i u par scena Gilje sa drugovima gleda Tete dole u dvoristu, a on je gore u sobi na prozoru, ne znam kako su to izveli :D

I kad se penju na stepenice... da li neko ima jos nesto o tome, mozda neki video? U making offu ja 5 sekundi se samo to prikazuje, jer nesto kazu? Jer ja ne razumem puno. Mozda nisu na kucu mislili da je studio..

opet samo nas trojica..

Ko zna, uzeli neku kuću i uvek je prikazuju tako..

Smor mi je kad uđem na temu i vidim 1 post, i to od dušana ili volimseranove..

Postovi od Wape, mata i jekane su retki... mat nas posmarta ali ne komentariše,hm :lol: Wapa takođe, nadam se :D

hahaha :)
kao sto rekoh pravi su profesionalci :D
ovakva serija se jednom napravi
inace jel vidite na tviteru koliko su svi ruzniji nego u seranovima (afrika,dijego,gilje,tete,dvd) (fiti, raul. markos su isti ili lepsi)

meni nije lepsa nego u seriji, nekako je izoblicila facu i mnogo je drugacija, mozda je i lepsa stvarno ne znam ali ja je nisam tako navikao :)
a dijego ne mogu da poveerujem koliko starije izgleda :O
kad pustim pocetak serije 2003 godine sniman izgleda mlad covek 40 tih godina,sve vreme tokom serije on celavi i brada mu je sve svetlija i na kraju serije se to dosta vidi

ova tema je na nama ostala, kad mi napustimo i prestanemo da komentarisemo pocece opet sa 1 postom u 4 meseca i :)
ovako kada mi pisemo dosta, dosta njih se ukljucuju
inace ne razumem ove sto naprave profil samo da pitaju nesto i prestanu da kuckaju, 10 puta sam do sada vidjao takve profile gde je skoro napravljem nalog i 2 3 poruke samo na ovoj temi i to je to vise ne ulazi, velika steta, da i oni pocnu tako da kuckaju kao i nas trojica mnogo bi zanimljivije bilo :) ili makar da se vise stari forumasi ukljuce :)

Meni je Tete i sad prelepa, Gilje je dosta porastao od Seranova,izgleda dosta starije..Ne mogu Afrikin tviter da nađem .. Dijego ima tviter? :lol:

Ćuki je dosta aktivan na tviteru, kao i Kuro i Gilje.. Markos ponekad.

Pa da, tema je na nama ostala, MOLE SE stari forumaši (Wapa,Matt, Jekana) da se uključe u temu malo! Hvala :mrgreen: :heart:

Poslednja izmena:
oni kad se ukljuce, ukljuce se jednim postom za 2 3 stranice hahaha :D
nema dijego tviter nego mi je on prvi pao napamet kada sam rekao da su ostarili, a preko tvitera pratim najnovija desavanja kod njih :)
inace zbog njih bih mnogo voleo da odem da zivim u spaniji, cak sam i jezik super naucio sve razumem o cemu govore zahvaljujuci seranovima, znam i psovke :D

- - - - - - - - - -

ranije dok ti nisi bio tu davide samo smo ja i volimseranove vodili dijalog s ponekom rreplikom sa strane :D
kada sam video da je dosao opet neko kao mi da non stop komentarise bas sam se obradovao :D
kad bi se nas broj povecao na 4 5 nas kojih stalno pratimo i pisemo ovde nikad ne bi bilo dosadno :D
da ne zapustimo temu i tokom leta, nastavite da posecujete :D
sve vreme dok gledamo seriju :D

Back