Seranovi

Za Mata:Meni je ovo 4. put da gledam Seranove, iako nisam počeo od početka, nego od 70. epizode ja mislim. Sad sam stigao do 95. ja mislim. Još malo Lusija umire, to neću moći da gledam, ali moraću. LUSIJA :heart:

Svakako ja nisam mogao uvek da gledam na STB, jer nemam taj program kod mene u sobi, pa sam gledao livestream preko neta, ili epizode na youtubeu. O Sinđelićima je bilo reč da će se prikazivati po završetku Velikog brata, i nema nigde, bar mislim. Znaš nešto o tome? :D

Inače, znaš šta je sa asdfghjkl, on je stalno bio ovde aktivan, kao i mnogi drugi članovi, ne sećam ih se mnogo. Wapa i Bonžita dolaze ponekad. Bonžita je ona Africa94, ako se ne veram, možda se sećaš od pre. :D Naš osnivač The One Who nije dugo bio ja mislim.

Gledao sam neke postove još od 2010. i ranije, ti si stalno bio tu, ekstra je što održavamo temu i stare forumaše!:klap: :klap: :klap:

Nije bez objašnjenja, čuo sam da su izgubili licencu.:(

izmena: Da li neko na google maps mže da nađe kuću u kojoj je snimana serija? Kuću Seranovih.. Davno je neko postavio ovde,ne mogu sad naći,hvala........

Poslednja izmena:
a jel si video profil sofije sto je slala 1000 poruka nataliji i viktoru i nigde joj niko nije odgovorio samo na ovoj ahhah :D

Da.. ko zna koliko njima stiže, ne vide sve.. :D

Sad sam listao prvih 10 stranica ove teme, Mat je i tad pisao, svaka čast, samo nastavi i dalje da pišeš na ovoj temi, da oživimo malo :ok:

Wapa takođe, samo nje nema u poslednje vreme ..

Poslednja izmena:
,sad sam odgledao 96 epizodu, u sledecoj ce da se pomire afrika i raul i fiti ce da izradi dijega i santija i onda ce opasno da se posvadjaju, mislim da je jos malo i kraj ove sezone za koju epizodu

neka se ubaci neko u razgovor, samo nas trojica odrzavamo temu :)

pitali su ga na cemu je sada, on je odgovorio da radi na muzici trenutno i ceka neki novi posao da glumi :)
kako se seca seranovih odgovorio je prelepo,stvarno je dobra ekipa bila
da li gleda tv reko je da ne gleda cesto , ali da prati serije tipa simpson
da li bi zeleo da ucestvuje u nekom programu,sou? reko je naravno da zeli slobodan je
onda ga je pitao kog tipa? rijaliti? kaze ne rijaliti,slabo pevam jos gore igram :D onda je nesto izvezao na spanskom nista nisam razumeo nesto da ne bi mogao da ucestvuje u nemogucoj misiji ako mu to ponude tako nesto
natalia : koji su tvoji projekti ove godine? trenutno odmaram i pocinjem ovog leta da radim na jednom projektu
ne sme da prica o tom projektu medjutim jedva ceka :)
a s tvojim poslednjim projektom voleti tako nesto nzm tacno da prevedem :D prelepo secanje o toj seriji ili sta je vec snimili su oko 50 epizoda

to je to sto sam razumeo, valjda je dobro :D sve sam iz seranovih naucio spanski :D

Ako si samo iz Seranovih naučio španski onda svaka ti čast :worth:

Da te dopunim, Viktor je rekao da ne bi mogao da učestvuje u nemogućoj misiji ili nekoj sličnoj skrivenoj kameri jer je mnogo nespretan i sigurno bi sve usr*o (ili da kažem na finiji način - upropastio :lol: ). Rekao je još pored Simpsonovih da voli da gleda How I met your mother.
A Natalia je pomenula seriju koju je snimala "Amar", što je skraćeno od "Amar en tiempos revueltos", rekla je da bi mogla da snimi još 50 sezona. Koliko znam da je ta serija završena, sad se snima za neki drugi kanal pod drugim imenom, ali ne mogu da se setim da li ona tamo glumi.

David Kotlica tuuuu saaaam :bye:

Ako si samo iz Seranovih naučio španski onda svaka ti čast :worth:

Da te dopunim, Viktor je rekao da ne bi mogao da učestvuje u nemogućoj misiji ili nekoj sličnoj skrivenoj kameri jer je mnogo nespretan i sigurno bi sve usr*o (ili da kažem na finiji način - upropastio :lol: ). Rekao je još pored Simpsonovih da voli da gleda How I met your mother.
A Natalia je pomenula seriju koju je snimala "Amar", što je skraćeno od "Amar en tiempos revueltos", rekla je da bi mogla da snimi još 50 sezona. Koliko znam da je ta serija završena, sad se snima za neki drugi kanal pod drugim imenom, ali ne mogu da se setim da li ona tamo glumi.

David Kotlica tuuuu saaaam :bye:

E Wapa sad si me obradovala, čim sam video post od tebe :klap:

Danas je dan za vraćanje starih forumaša, i Mat se pojavio! :klap: :klap: :klap:

Wapa, da li imaš tviter ili tako nešto? :D

Poslednja izmena:
I da, još neka pitanja za Wapu, sem ovog 2 posta iznad

-Da li znaš nešto o Sinđelićima,tj. kad će početi da se emituju?
-Da li znaš nešto o asdfhjkl i The One Who, stari forumaši...

i da, da li gledaš Seranove sad pošto su prekinuli sa emitovanjem na stb? :(

Poslednja izmena:
Jekana navrati cesce , da kuckamo opet kao pre,Wapa i Mat takođe, nije to to bez vas, verujte mi :D Sad vas pozdravljam idem u skolu...

Došao iz škole i bacam se na gledanje 97. epizode (Drugom je trava uvek zelenija), to je ona ep. kad se venčaju Hose Luis i Ćoni.
Sad sam pogledao i 98. ep.. Tužna epizoda, to je ono kad su Santi i Dijego izgubili bar, a i Fiti je propao..

Eto, Wapa ako navratiš, odgovori ako možeš na ono što sam postavio, postovi iznad :) jedan post je odma posle tvog poslednjeg ...

Pitanje za sve: Da li neko zna šta da kucam da na Google Maps nađem kuću Seranovih? Negde sam video to davno ovde,sad ne mogu naći.

Poslednja izmena:
Da li neko zna šta da kucam da na Google Maps nađem kuću Seranovih? Negde sam video to davno ovde,sad ne mogu naći.

mislim da mogu da nadjem, ali trenutno sam u velikoj zurbi sto se tice skole i treninga,imam mnogo obaveza :think:
kada dodje leto sigurno cemo mnogo vise da kuckamo o seranovima :D
nemoj da me cekas pokusaj sam da nadjes
prvo nadji adresu gde je snimano (mislim na ulicu i broj posto znamo da je snimano u santa husti u madridu) i onda to ukucaj u google maps i idi na ono street view ako moze da vidis ulice i tako to :D
nadam se da si me razumeo

izvinite zbog treceg posta hahah
vec par dana udjem ovde da postavim jedno pitanje, procitam vase poruke odgovorim i zaboravim
stigao sam do 99 epizode kada se manu pojavljuje (jedan od najglupljih likova, dosadan je i nikad nista ne radi, jedino sto m je sa njim bilo zanimljivo je kad mu je gilje podmetnuo bic i kostim za lurdes :D i to je to ) i zanima me u kojoj epizodi on odlazi ?

da, samo iz seranovih sam naucio spanski :D
bio sam u zurbi pa nisam mogao detaljnije da prevedem, hvala na dopuni :D

mnogo je lepse kad udjem na ovaj forum i vidim 10 novih poruka nego 2 (od volimseranove i davida )
:bye:

Pa da, nadam se da će Wapa, jekana i Mat nastaviti da pišu na temi.. Jako mi je drago kad vidim post od njih :)

mislim da mogu da nadjem, ali trenutno sam u velikoj zurbi sto se tice skole i treninga,imam mnogo obaveza :think:
kada dodje leto sigurno cemo mnogo vise da kuckamo o seranovima :D
nemoj da me cekas pokusaj sam da nadjes
prvo nadji adresu gde je snimano (mislim na ulicu i broj posto znamo da je snimano u santa husti u madridu) i onda to ukucaj u google maps i idi na ono street view ako moze da vidis ulice i tako to :D
nadam se da si me razumeo

E sad, tražio sam na Google Maps Santa Justu, nisam siguran da li to stvarno postoji, to jest da li je to stvarno u Santa Justi.Čak i da jeste, odakle mi broj i adresa? :think:

izvinite zbog treceg posta hahah
vec par dana udjem ovde da postavim jedno pitanje, procitam vase poruke odgovorim i zaboravim
stigao sam do 99 epizode kada se manu pojavljuje (jedan od najglupljih likova, dosadan je i nikad nista ne radi, jedino sto m je sa njim bilo zanimljivo je kad mu je gilje podmetnuo bic i kostim za lurdes :D i to je to ) i zanima me u kojoj epizodi on odlazi ?

I ja sam do 99 stigao, tj. 99. ću sutra pogledati. Manu ostaje dosta, možda čak do kraja serije, ne sećam se iako sam 3 puta gledao. Jako me nervira lik.:rtfm:

ja mislim da je tu samo jednu sezonu , tj 20 tak epizoda :)
inace i ja mislim da je u studiju snimano jer kada sam gledao ono making off i neke klipove iza scene sve se desava u studiju ali naravno to mora da bude neka kuca, a sto se tice ovog siguran sam da je u santa husti snimano jer znam kad sam gledao jednu epizodu snimano je i u centru santa huste, isti deo kao sto izadje na guglu kada kucas santa justa :)

O.o nisaam siguran da li sam te dobro razumeo, ti hoces da ti posaljem klip sa youtuba gde vidim studio seranovih?
ako je to onda stvarno ne znam, zaboravio sam, na taj klip sam naleteo dok sam gledao one greske prilikom snimanja, making off i tako to, potrazi ti na you tubu kucaj los serrano making off i onda sa strane trazi klipove gledaj i sigurno ces da nadjes taj ako nije vec to taj making off gde se studio prikazuje gde snimaju :)
pa nisu svi aktivni toliko kao ja i ti :(
ranije dok se ti nisi ukljucio vodio sam dijalog sa volimseranove :D

malo cu da skrenem sa teme ali hoces da mi objasnis sta je ovo reputaciona moc i cemu to sluzi ?
ja imam nalog vec 3 4 meseci otprilike ali koristim ga samo za ovu stranicu i nista drugo ne gledam tako da nisam upucen uopste :D
i sta je ono slovo n a prezime na d i tako to ?

Back