Dav1d
Ističe se
- Poruka
- 2.778
Mnogo je bolje na tv-u. Trebali bi da puste na nekom poznatijem TV kanalu, nemaju svi Studio B.
To bi bilo ekstra,kao što rekoh,bilo bi dobro na puste na Prvoj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mnogo je bolje na tv-u. Trebali bi da puste na nekom poznatijem TV kanalu, nemaju svi Studio B.
Bilo bi fantastično, ja imam samo par drugova koji gledaju.To bi bilo ekstra,kao što rekoh,bilo bi dobro na puste na Prvoj.
Ja sam im preporučio da počnu da gledaju i vrlo brzo su se "zarazili".Bilo bi fantastično, ja imam samo par drugova koji gledaju.Ja sam im preporučio da počnu da gledaju i vrlo brzo su se "zarazili".

Ja sam video od brata pre par godina.A ja sam Seranove video od mame, ona je gledala dok je bilo na STB...

mislim da ne vredi protestovati, kada sam pitao rekli su da ih više neće emitovati....

ponovo ce da se pomire kad bude ostavljao porukice male gilje, tada ce i selija da se vrati dijegu i tete giljeu...
na kraju jedne sezone on ce da joj kaze da je voli mnogo, a u 2 3 epizodi naredne sezone docice s novom devojkom sandritom![]()
valjda 130 i neka epizoda kada ostavlja porukice![]()

Mislio sam da se brzo pomire, tamo negde kad Lusija umre.
Nostalgija za vremenom pre od 2-3 godine,kada su svi stalno bili aktivni,hah..I naravno još neki koji ne posećuju više,šteta, asdfghjkl, zna li neko šta je sa njim? I naš osnivač, The One who. Bilo bo lepo da se svi vrate, pa da kuckamo opet o Seranovima, .
a period izmedju 90 i 139 epizode je slicna romansa kao sa markosom i evom, gilje juri nju, ona se zaljubi u svakog kog pogleda, onda ona u njega a on nadje novu devojku i tako se razvlace i pate medjusobno sve do dela kada on njoj ostavi porukice i ona ne ode u barselonu nego se vrati![]()

Evo ovde ima kad joj ostavlja porukice, ali 08:54 je najjači trenutak u celoj seriji po meni. HAHAHAHA![]()

,sad sam odgledao 96 epizodu, u sledecoj ce da se pomire afrika i raul i fiti ce da izradi dijega i santija i onda ce opasno da se posvadjaju, mislim da je jos malo i kraj ove sezone za koju epizodu
neka se ubaci neko u razgovor, samo nas trojica odrzavamo temu
pitali su ga na cemu je sada, on je odgovorio da radi na muzici trenutno i ceka neki novi posao da glumi
kako se seca seranovih odgovorio je prelepo,stvarno je dobra ekipa bila
da li gleda tv reko je da ne gleda cesto , ali da prati serije tipa simpson
da li bi zeleo da ucestvuje u nekom programu,sou? reko je naravno da zeli slobodan je
onda ga je pitao kog tipa? rijaliti? kaze ne rijaliti,slabo pevam jos gore igramonda je nesto izvezao na spanskom nista nisam razumeo nesto da ne bi mogao da ucestvuje u nemogucoj misiji ako mu to ponude tako nesto
natalia : koji su tvoji projekti ove godine? trenutno odmaram i pocinjem ovog leta da radim na jednom projektu
ne sme da prica o tom projektu medjutim jedva ceka![]()
a s tvojim poslednjim projektom voleti tako nesto nzm tacno da prevedemprelepo secanje o toj seriji ili sta je vec snimili su oko 50 epizoda
to je to sto sam razumeo, valjda je dobrosve sam iz seranovih naucio spanski
![]()

Cekam da krenu Sindjelici![]()
Što ste tiče Sinđelića, gledaću ih ako mi se svide.
. Zao mi je sto su ih skinuli sa Studija B bez ikakvog objasnjenja.