Dav1d
Ističe se
- Poruka
- 2.778
Najbolji je
Ja ću sad da gledam 87. epizodu.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Jel se nesto bitno desava u 88ep(Riba zvana Fruktu).ksani prevod na na yt pa mi se ne gleda![]()
![]()
Počele smorne epizode
sad jos lusija odlazi na par nedelja kod eve, i onda kad se vrati umire i to je to, razlika izmedju ovih sada i epizoda od 1-85 su to sto prvih 85 epizoda nisu nimalo dosadne i mnogo su smesne za razliku od ovih gde humora ima samo ponekad, takodje dolaze smorni glumci (manu selija ana coni) dok su u prethodnim epizodama stara garda- markos eva kandela lusija itd itd

Ma aj to što je Kandela otišla, nju nisam toliko zavoleo kao Evu, Markosa i Lusiju.![]()
Al ipak spada u staru ekipuInace,ove sad epzode su soldne do 107,onda je po meni smor i pretvara se u dramu neku..najbolje su prvih 70ak epizoda.

Pozdrav,nov sam ovde.Seranove sam gledao 6 puta,sad sam krenuo 7. put da gledam kad je pocelo januara da se emituje na Studio B ali vise nema ima neka glupa serija "Cast i postenje",mislio sam da je ta serija kratka i da je bila dosta gledana pa da su je zato zamenili sa seranovima dok se ne zavrsi pa da ce vratiti Seranove ali izgleda nista od toga,ne kapiram ih stvarno...Gledanost je sigurno ogromna i veca nego kod ove serije :S.
Verovatno cu krenuti da gledam na yt od sledece nedelje ako vidim da opet nema.Inace,ove sad epzode su soldne do 107,onda je po meni smor i pretvara se u dramu neku..najbolje su prvih 70ak epizoda.

Za one koje ne znaju, studio B je izgubio licencu za emitovanje Seranova, tako da ništa od te serije na tv-u![]()

Sve bih dao da se sad počnu emitovati na nekom drugom programu,onako ispočetka,prvih 60 epizoda nisam gledao preko 2 godine,nedostaju mi![]()