cns | Kimi
Domaćin
- Poruka
- 4.417
Aha to, bilo je toga par puta...
Mi na ovoj temi se lepo slažemo i ispomažemo kad treba![]()
ma naravno, ali na paku su me pukle emocije...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha to, bilo je toga par puta...
Mi na ovoj temi se lepo slažemo i ispomažemo kad treba![]()
Pako je dobar,evo večeras epizoda...))
odma posle a?mislim da ce ih pustiti u momentu kad se pako zavrsi...![]()
Sta ima ljudi?))))
Meni se Pako ne svidja. Cekam februar.![]()
Sto me je ova serija "raznjezila" ,inace sam volio gledati neke zestoke i akcione serije...ali ova je posebna,nazalost nisam znao za ovu seriju prije vec sam poceo gledati od 70-e epizode i navuko sam se,trenutno je na ATV 107. epizoda gde Lusia umire,inace uopste ne volim te sapunice ali ova serija je VRH...najjaci likovi su Raul i Santi. I da....zanima me ime pjesme na pocetku serije (mrsko mi da se smaram trazeci na netu pa bi zamolio nekog od vas da mi da ime pjesme) pozz svima,imao sam potrebu da podjelim svoje misljenje sa vama
nist posebnodes ti bio aAaaAa?
![]()
Evo vam najnovija slika od Dijega, izasao covek juce na veceru pa ga uslikali. Mnogo mi je cudan bez brade.
![]()
Edit: sad vidim da mi je kopiralo sve tri slike, ali svejedno ova u sredini je isto glumila, jel se ono zvala Ana?
Evo vam najnovija slika od Dijega, izasao covek juce na veceru pa ga uslikali. Mnogo mi je cudan bez brade.
![]()
Edit: sad vidim da mi je kopiralo sve tri slike, ali svejedno ova u sredini je isto glumila, jel se ono zvala Ana?
Ne kakim ybt, ne svidja mi se serija. Dijego se nesto ofucao.![]()
mislim da ce ih pustiti u momentu kad se pako zavrsi...![]()
Pako jos nije zavrsen i dalje se snima...Pretpostavljam(bez ikakvih izvora ili podataka) da ce snimanje biti zavrseno 2010/2011,iz razloga što je snimanje Seranovih trajalo 5 godina(2003-2008),s obzirom da su Seranovi počeli u aprilu 2003.,a Pako u novembru 2005.i idalje se snima potpuno je moguće da će se završiti i rane 2011.Naravno,već u martu 2010.vraćaju se Los Seranovi...))
Ne znam odakle ti ta informacija, snimanje Paka je zavrseno i poslednja epizoda je emitovana u Spaniji pre sigurno pet sest meseci, a mozda i vise, ne znam tacno.