RockPrincess
Početnik
- Poruka
- 9
E sxteta...nema veze barem pusxtaju pakov svet sxto je isto extra serija 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mada si malo zakasnio vec je negde 82 ep. xP il kupi na cd-u il cekaj na studiju B da se zavrsi pakov svet!!! El radila nesto joli posle seranovih??? xP
ništa....
![]()
Na pakov svet sam mislio![]()
citat ne sluzi da bi se citirao post iznad.![]()
Znam da ce zvucati smesno, ali ja nijednu epizodu te serije nisam odgledala niti znam na kom se kanalu emitovala, a o glumcima i da ne pricam ...![]()
iznad mog postao bilo je pitanje kad ce da se zavrsi,a odogovor je glasio da pocinje nova sezona i ne zna se kad je kraj
da se razumemo...
neko može da napiše nešto da ne bude vezano za post iznad...
nego, evo tvoj primer...
Sad pocinje nova seznona,tako da...
otkud neki da znaju na šta se odnosi taj post... na seranove ili na pakov svet...
pogotovo oni novi... da si bar naglasio...
uostalom... nije ni bitno!
He eto odgovora , pa ja ne gledam Studio B. ...kad malo bolje razmislim, mislim i da nemam taj kanalhehe... jeste... smešno je..., ali j.b.g. ljudi ne mogu uvek biti u toku!
samo da ne bi gore našla neku veliku utehu... emitovala se 3 puta... na jednom kanalu... Studio B.![]()
He eto odgovora , pa ja ne gledam Studio B. ...kad malo bolje razmislim, mislim i da nemam taj kanal![]()
Nadjoh Lorenu na fb,al' nikako da me prihvati...![]()
Prema nezvanicnim saznanjima ''Blic-a'', Fran Perea bi trebalo da odrzi koncert u Beogradu, negde u junu mesecu..Tako da...spremite seeeee...![]()