juce je bila extra epizoda.....
Jeste..Ala je smesan onaj Gilje,svaka mu cast!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
juce je bila extra epizoda.....

?
?
?:?3-4 epizoda na jednom DVD-u (sa menijem i sa prevodom, ekstra kvalitet) i jedan DVD će koštati 300 dinara!

Kako mozemo da kupimo?
![]()
3-4 epizoda na jednom DVD-u (sa menijem i sa prevodom, ekstra kvalitet) i jedan DVD će koštati 300 dinara!
A kako da platimo 300 din.???Pošalji e-mail na mstoiljkovic@gmail.com sa tvojom adresom, kupovina se vrši preko PostExpressa.
Ljudi, ovako: Jedan DVD će imati 7-8 epizoda sa prevodom (snimano od Studio B). Jedan DVD će koštati 250 dinara. Potrebno je samo da mi na email mstoiljkovic@gmail.com pošaljite Vaše podatke.
Ljudi, ovako: Jedan DVD će imati 7-8 epizoda sa prevodom (snimano od Studio B). Jedan DVD će koštati 250 dinara. Potrebno je samo da mi na email mstoiljkovic@gmail.com pošaljite Vaše podatke.
Ja se slazem! Kako?Pa, to je ok, ali kako cemo za placanje?
imas neki ziro racun na koji da ti uplacujemo?

Pa on moze da vam posalje Post Expressom,i kada vama stignu diskove vi platite postaru kada vam on donese i kraj price..![]()