Sepultura

• Začetnik teme Začetnik teme kiza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nikodim:
Uvreda je i kada ti neko saspe svoje reci u neku od tvojih izjava. Kada si se vec usudio to da uradis presao si granicu pristojnosti, tako da nema potrebe da drzis "monolog" u prilog tome.
Da, kako znas da li radim i sta radim? To je za tebe ipak nepoznanica, a i ne vidim razlog da se o tome raspravlja na muzici. Ako te bas toliko zanima cime se bavim mogu ti poslati PP ili svoj CV. ;)

Pa posto si konstatovao moj avatar... Moracu i ja tvoj.
Dakle, kako znam da li (ne)radis? Pa jednostavno pogledam avatar i provalim da se vrzmas "tu i tamo"... Znaci ti meni nista ne moras ni da saljes na PP.. Ali to uopste nije bitno, tj. mene ne interesuje.
A da imas stila iskulirao bi me kada sam se zgranuona tvoj post kada si izjavio da je Sepultura bend koji ima sta da ponudi u muzickom smilslu.
Ja sam zavrsio.

nikodim:
Ja sam kao srednjoskolac toliko bio zaludjen Sepulturom da sam bio u stanju ozbiljno da napusim nekog ili da bukvalno fizicki nasrnem na tog nekog koliko sam bio zaludjen Sepulturom. Bas mi je zato odlicna ova tema, mogu se setiti svega toga a bas mi je to neka draga uspomena.
Kad se samo setima, kakva sam budaletina bio, potpuno ali potpuno zaludjen...

jeli da nisi ti onaj
sto mi je ukrao dnevnik
iz srednje skole... ;)

B0000073P8.01._SCLZZZZZZZ_.jpg

kad se rastavise ova dva brata klipana...
hteo sam da poludim od muke..

behemoth:
Pa posto si konstatovao moj avatar... Moracu i ja tvoj.
Dakle, kako znam da li (ne)radis? Pa jednostavno pogledam avatar i provalim da se vrzmas "tu i tamo"... Znaci ti meni nista ne moras ni da saljes na PP.. Ali to uopste nije bitno, tj. mene ne interesuje.
A da imas stila iskulirao bi me kada sam se zgranuona tvoj post kada si izjavio da je Sepultura bend koji ima sta da ponudi u muzickom smilslu.
Ja sam zavrsio.

Pa... bravo... maesrtalo...

imam albuma od Schizophrenie do Roots-a odlichna grupa po mom misljenu najbolji album Chaos A.D. pa onda Arise i Roots...sve u svemu xtra su samo su propali posle Maxovog odlaska chinilo se da se polako vracaju al sad ih je i Igor napustio...trenutno vise verujem u Soulfly :D

Serijski Samoubica:
imam albuma od Schizophrenie do Roots-a odlichna grupa po mom misljenu najbolji album Chaos A.D. pa onda Arise i Roots...sve u svemu xtra su samo su propali posle Maxovog odlaska chinilo se da se polako vracaju al sad ih je i Igor napustio...trenutno vise verujem u Soulfly :D

Sepultura nije Sepultura bez Igora i Maxa...

Soulfly mi je za nijansu bolji od Sepulture....

Mrzim Sepulturu sa ovim crncem Derickom... (mislim da se tako zove).... :roll:

Super su! Igor i Max Cavalera su moji drugari. Na nekim albumima smo saradjivali.
Arise
Arise i Dead Embrionyc Cells, volim I Territory, ceo album Shizophrenia, a ja sam saradjivala sa njima na albumu Season in Grave. Jako dobar mlad band daleko ce dogurati. 8-)

Back