sephora

• Začetnik teme Začetnik teme aya24
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

aya24

Početnik
Poruka
7
Ako je neko bio u Sephori u Delti, zanima me kolika je i kakva je ponuda brendova? Da li su standardni kao u gradu ili ima i onih profesionalnijih MAC, NARS, Smashbox i slicno?

mac je profi sminka i u nivou je diora guerlaina,u nekim sephorama u francuskoj se prodaje
smashbox ima zanimljivih proizvoda kao i nars ali ja ne volim ta americka kartonska pakovanja pa se lakse odlucuje za sljokice u kvalitetnoj ambalazi:mrgreen:

jadnice jadna!
Pa ti si nesrecnija nego sto sam mogla i da pomislim!!!!
Nedojebana poakosna iskompleksirana kucka koja nije uspela nista vise u zivotu osim da svercuje jeftinu kozmetiku i prodaje je kokoskama na zenskom kutku!
Svoje slomljene snove nadokadjujes "silom" na javnom forumu...shvatas li koliko je to bedno?

Ubi se slino!

Krstarice, s kim ti vojsku sluzis, ja bi se ubila od sramote!

fuj!

Ne brini, nije na tebe... ;) Neka revoltirana ostavlja ovakve poruke svuda po krsti, a cim vidis da ima par copy-paste poruka na vise podforuma, znas da nesto s njom nije u redu. :)

Nego, tema-ne znam ja za tu MAC kozmetiku, mislim prvi put cujem... Ako te ne mrzi, reci nesto vise... :)

Rizikujem, ali sta sad!
MAC je americka kozmeticka kompanija koja radi na principu da od svakog prodatog proizvoda deo ide za borbu protiv AIDS-a. Medjutim nisu popularni samo iz humanih razloga, to je sminka koju velikim delom koriste profesionalci, videces je u backstagu mnogih revija. Nema reprezentativna pakovanja, stavise pakovanja su totalno obicna, ali nadomesta kvalitetom i neuporediva je u odnosu na upakovane, popularne brendove. Prodaje se po Sephorama, ali ima i svoje sopstvene radnje. Bila sam u jednoj koja je bila ogromna, i izbor bio takav da posle pola sata gledanja nisam odmakla dalje od pocetka i samo sam isetala. Posle mi je bilo krivo, pa cekam da ih neko uveze kod nas. Cene su na nivou Diora, Lancoma ili za nijansu nize.

Izgleda da nema Mac u ovoj Sephori u Deltacity-ju. Odusevljena sam sto je sephora dosla kod nas, a najbolje je sto ta kozmetika zaista moze i da se proba i niko ti ne dosadjuje sto isprobavas, a ne kupujes istog trenutka. Samo se nadam da nece promeniti koncept.

Pitanje za Hani i sve koji znaju:
U Sephori ima i puder iste marke, tj valjda oni prave, pa me zanima kakav je kvalitet i u kom je rangu. Mene zanima nesto za mesovitu kozu, vidim da se neko na forumu hvalio da je kao tecni puder dobar

Back