- Poruka
- 93.933
Kaze se udata?
Nije postala vestica Drndara ako se udala, lepa zena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaze se udata?
Mislim tako se pokazuje dopadanjeNije postala vestica Drndara ako se udala, lepa zena.
Ipak nisi Jones Bridget, ta nije htela ni delic da fotka.Da probam crno belu
Pogledajte prilog 1424190
Mislim tako se pokazuje dopadanje

Ma znam stidljiv si zato te ucim,ja ne smem da lajkujem zbog zene i devojkeNe pratis moj lik i delo ovde![]()

june de ti postaviMa znam stidljiv si zato te ucim,ja ne smem da lajkujem zbog zene i devojke![]()
pa ostaćeš anoniman, nećemo uzimati ostale podatke, a voliš pogledati a... :]Sta senfi mjok zelijo bih da ostanem anoniman
Razmislja o zimskim gumama, akumulatoru...
Pred ljubljenjeNamazala sam karmin, nema to svakog dana
Pogledajte prilog 1434525

Ne, pred predavanje CV-a koje NE podrazumeva ljubljenjePred ljubljenje![]()
Opet neće da pali Volvi?

aha čeko sam šlepaOpet neće da pali Volvi?![]()
Al ce da se raduje kad ga proda...zamisli taj osmehOpet neće da pali Volvi?![]()
Sta si uradila?Ne, pred predavanje CV-a koje NE podrazumeva ljubljenje
Makar nisi na promajiaha čeko sam šlepa
Posle te slike i CV-a ušla u uži izbor, zvali me na razgovor; delovalo mi je da im se sviđam, a i oni meni; rekli da će naredne nedelje (to je ova nedelja, al tek je utorak) javiti svima koji jesu i nisu primljeni. I, sad čekam. Nekako sam mirna, malo jer verujem da će me uzeti, a malo jer sam izvežbala skil da se ne ložim ni na šta unapred.Sta si uradila?
Ako prodjes, mora meze i pice obaveznoPosle te slike i CV-a ušla u uži izbor, zvali me na razgovor; delovalo mi je da im se sviđam, a i oni meni; rekli da će naredne nedelje (to je ova nedelja, al tek je utorak) javiti svima koji jesu i nisu primljeni. I, sad čekam. Nekako sam mirna, malo jer verujem da će me uzeti, a malo jer sam izvežbala skil da se ne ložim ni za šta unapred.
idemo da se nađemo na raskrsnici u Stopanji, pa na rebra malog prasetaAko prodjes, mora meze i pice obavezno
Ma prolazis garant

dobro, ovo nije politički korektno, al je makar iskrenoidemo da se nađemo na raskrsnici u Stopanji, pa na rebra malog praseta![]()

Al ti biraj kafanu, ja nikako da nadjem neku normalnuidemo da se nađemo na raskrsnici u Stopanji, pa na rebra malog praseta![]()