Сенфи (селфи)

fenomenalna fotka:heart:
inače da se zna autor fotografije - @Moghrion
koliko sam čula od njega, biće još dosta dobrih fotki, kažu da je u junu Stara Planina najlepša
bila sam sad u dva navrata... jedino sto je skup prevoz, mada kada se ide u grupi podele se troskovi
sve u svemu, ima dosta mesta u Srbiji gde se čovek može osetiti nestvarno

inače da se zna autor fotografije - @Moghrion
koliko sam čula od njega, biće još dosta dobrih fotki, kažu da je u junu Stara Planina najlepša
bila sam sad u dva navrata... jedino sto je skup prevoz, mada kada se ide u grupi podele se troskovi
sve u svemu, ima dosta mesta u Srbiji gde se čovek može osetiti nestvarno
Dva forumaša u prirodi. :okok:

Dve iz mraka......

IMG_20210527_104754033.jpg

IMG_20210527_104942897.jpg

ja volim i moderatore i Zokija, i podrzavam i moderatore i Zokija :srecan:
nego, joj @Paula sto si i ti lepa i pejzaz, ali i nebo! saljite neko nebo @Moghrion za takmicenje Moje nebo, imate tako diiivne fotkice, i ti i on, gledajuci ovu! :heart2:
Ja nemam neke slike, prošli put sam pre par nedelja baš dosta kačila na razne teme... i obično ne učestvujem na takmičenjima, ali hvala )
niti imam aparat nit nešto znam da fotkam... sve mobilnim. Ali ću da glasam )

joj, sto nisam sredila kosu i obrve i brkove... pa da vam sada opalim jedan seNfi! :malav:
@Зоки :heart2: , ne zahebavaj, uz tebe smo , ako ne mozes po spisku, teraj sve po planu (ili bese obratno?) i idi dalje, vidis da se i moderacija nervira zbog ovog kompromisa!
kanda cu ovih dana da ubacim u senfi-kadar i nesto vise od oci, pa da okacim ovde, da se prijatelji raduju, a neprijatelji crknu od muke!
(tako me ucila moja soul-matte! :zaljubljena: )

joj, sto nisam sredila kosu i obrve i brkove... pa da vam sada opalim jedan seNfi! :malav:
@Зоки :heart2: , ne zahebavaj, uz tebe smo , ako ne mozes po spisku, teraj sve po planu (ili bese obratno?) i idi dalje, vidis da se i moderacija nervira zbog ovog kompromisa!
kanda cu ovih dana da ubacim u senfi-kadar i nesto vise od oci, pa da okacim ovde, da se prijatelji raduju, a neprijatelji crknu od muke!
(tako me ucila moja soul-matte! :zaljubljena: )
Cekamo tvoj seNfi.

Back