Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Moco, dosadno ti?tako je

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moco, dosadno ti?tako je

Izmislja se neka nepotrebna tzv uredjivacka politika, da se kaze kako se nesto unapredjuje forum,znas bzvz je duziti oko neceg ociglednog jer se svuda teme zatvaraju na zahtev postavljacaГрешиш ! Није вам него нам.
Чињенино стање је такво какво је, издејствован је компромис и на тај начин је тема остала да живи. Као и код сваког компромиса нико није ни потпуно задовољан, али ни потпуно незадовољан.То се види по томешто је тема наставила да живи и наши саговорници је и даље користе са непромењеним приступом.
Подсећам да најављивани бојкот никада није прорадио заправо. Према томе , да те цитирам, то нам је што нам је.
А ти као прилог својој тврдњи треба да поставиш једну фотку која је црно - бела, али да буде у колоруtema treba da se zatvori ali i da ostane živa

ja volim noderatore al podrzavam zokijaja podržavam i zokija i moderatore
ja volim zokija a ne podrzavam nikogaja volim noderatore al podrzavam zokija

svi volimo mocuJa volim moderatore i podržavam moderatore, što ne znači da ne volim Mocu...
Dajte ljudi, već dosadna tema![]()
što ne znači da podržavamo moderatore xexe Osim mene, najboljeg moderatora.svi volimo mocušto ne znači da podržavamo moderatore xexe
![]()
Vampirice.

fenomenalna fotkaPogledajte prilog 944298
Možda je i fotka za temu Pejzaži (ako se izbacim ja).. jer je stvarno divan pogled![]()

Neverovatna fotka, kakav pogled.Pogledajte prilog 944298
Možda je i fotka za temu Pejzaži (ako se izbacim ja).. jer je stvarno divan pogled![]()