Сенфи (селфи)

IgLm6Ni.jpg

Не може јер нема никаквог разлога за њено закључавање.
Шта је тебе спопало ?
Јел би да уређујеш ?
a tebi vucji necu zaboraviti sto si lock nasu striptiz temu....a niceg bezobraznog nije bilo....evo ni onog doc holideya vise nema..a fin covek

a tebi vucji necu zaboraviti sto si lock nasu striptiz temu....a niceg bezobraznog nije bilo....evo ni onog doc holideya vise nema..a fin covek
što se Doca tiče on se srećno udomio... bar tako čujemo )), pa malo izgubio interesovanje za forum...
Striptiz je zanimljiva tema za LjiS hehe, lako se dogovoriti o formatu... (ne otimam posetioce na Fotografiji, samo kažem ... :))

@Зоки Ти знаш да сам ја увек ценио твој лик и дело, некад чак и више него што је то пристојно...
А да ниси отворио Сенфи питање је би ли се нагледали свих ових финих слика ових, (претежно) финих посетиоца...
Но, ти као аутор можеш да тражиш да се тема закључа уколико се она тиче неког личног питања или је непосредно у вези тебе или нечег што си писао...
Али ово је општа тема која је сасвим фино заживела и која сјајно функционише...
Што даље значи да се твоје дело постављања ту цени, али како је тема опште добро, ту се више ништа не питаш...
А ни то напињање за лок више није толико забавно, па бих те лепо замолио да више не потежеш ту тему.

Na svakom pdfu svako moze da zahteva zakljucavanje svoje teme bez razloga i objasnjenja i to se postuje,ovde postoji razlog taj sto mu neko kroji naslov i sve jasno
Tako od kad su promenili biciklisticki kutak u njima aktuelniji biciklizam vise niko ne pise,to vam je sto vam je

Ни ја нисам био за мењање наслова, али се нисам ту много питао... изборили смо се за компромис и то је што је... тема да се закључа неће сигурно. оно што могу да урадим је да обришем Зокијев први пост и првог следећег учиним постављачем... или да поставим нову тему и мигрирам све поруке у њу... али то је бесмислено и беспотребно, исто као и то његово инсистирање и уверење да ће нешто да постигне.

Ни ја нисам био за мењање наслова, али се нисам ту много питао... изборили смо се за компромис и то је што је... тема да се закључа неће сигурно. оно што могу да урадим је да обришем Зокијев први пост и првог следећег учиним постављачем... или да поставим нову тему и мигрирам све поруке у њу... али то је бесмислено и беспотребно, исто као и то његово инсистирање и уверење да ће нешто да постигне.
Ako obrises prvi post obrisace se tema

Na svakom pdfu svako moze da zahteva zakljucavanje svoje teme bez razloga i objasnjenja i to se postuje,ovde postoji razlog taj sto mu neko kroji naslov i sve jasno
Tako od kad su promenili biciklisticki kutak u njima aktuelniji biciklizam vise niko ne pise,to vam je sto vam je
Грешиш ! Није вам него нам.
Чињенино стање је такво какво је, издејствован је компромис и на тај начин је тема остала да живи. Као и код сваког компромиса нико није ни потпуно задовољан, али ни потпуно незадовољан.То се види по томешто је тема наставила да живи и наши саговорници је и даље користе са непромењеним приступом.
Подсећам да најављивани бојкот никада није прорадио заправо. Према томе , да те цитирам, то нам је што нам је.

Back