Сенфи (селфи)

Nekada se veoma iznenadim kada vidim kako izgledaju forumaši. Psihološki profil pisanja i onda izgled. Bum. Je li to pas ili vuk? Voliš vukove? :D
А ја се увек одушевим кад сретнем примењене психологе;)
Да то је пас и то се види, да волим вукове
А ово сам ја са вуковима.

ја и вукови 2.jpg

Ја и вукови.jpg

ја и вучица.jpg

Stavite se u poziciju novog korisnika koji hoce da postavi svoju forografiju na Krsti...
U pretragu ce sta da napise? Selfi ili Senfi? Zato je dodato,ne da bi se neko omalovazavao ili da bi se nekome rugali.
Mi koji smo ovde dugo vec znamo mesta i teme gde se kace slike.....
Прилично сам сигуран да нов корисник не долази с одређеном намером, ни да у циљу остварења те манере одмах залети у куцање претраге...
пре ће бити да нов корисник листа теме и упознаје се с распоредом, па кад види сенфи и тему у којој се постављају фотографије форумаша, можда дође на идеју да постави и своју...

Da, znam da je pas. Bilo je to retoričko pitanje. Što su slatki ti vukovi. Koliko dugo čuvaš vukove?

Не чувам их јер не могу. Ово су све вукови и београдског зоо врта што ја постављам. Ово су старе слике пошто сам ја пре бар три пута недељно био у зоо врту по читав дан јер сам радио неку емисију о животињама на Трећем каналу.
Данас је туга отићи. Многих од тих вукова више нису живи а и ови што јесу су (као и остале животиње) у прилично лошем стању.

Не чувам их јер не могу. Ово су све вукови и београдског зоо врта што ја постављам. Ово су старе слике пошто сам ја пре бар три пута недељно био у зоо врту по читав дан јер сам радио неку емисију о животињама на Трећем каналу.
Данас је туга отићи. Многих од тих вукова више нису живи а и ови што јесу су (као и остале животиње) у прилично лошем стању.
Jel se planira ikada da se makne taj zoo odatle? Ja sam bila jednom davno i bio mi je mnogo strasan prizor...Horor od zoo vrta

Ooo, to je. Mislio sam da ih čuvaš jer sam video na discovery nekog čoveka koji čuva vukove i igra se sa njima. Mislim, uđe u čopor i pokazuje zube kao oni, izbaci jezik i sl. Oponaša ih.

Ti si televizijska zvezda :D

Ooo, to je. Mislio sam da ih čuvaš jer sam video na discovery nekog čoveka koji čuva vukove i igra se sa njima. Mislim, uđe u čopor i pokazuje zube kao oni, izbaci jezik i sl. Oponaša ih.

Ti si televizijska zvezda :D
Не, ја сам пензионисани филмски и телевизијски радник, од оних који се не појављују на екрану.

Back