Oshov Magarac
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
Burazeru. Zasto se zamaras za editovanje? Sta te briga. Prihvati ono sto jeste. Surender to the flow.Molim vas, editovali ste mi i uvodni post, to je van svake pameti!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Burazeru. Zasto se zamaras za editovanje? Sta te briga. Prihvati ono sto jeste. Surender to the flow.Molim vas, editovali ste mi i uvodni post, to je van svake pameti!
Pravda za Zokija. XDMolim vas, editovali ste mi i uvodni post, to je van svake pameti!
Teško ....Pravda za Zokija. XD
omiljenu metalikinu pesmicu...
Piši tamo na temi -Metallica...live selfi ...Hahaha....Teško ćeš "skinuti" Džejmsa....Nije pravda i sto mi @Neprilagođena ne pise PP, ali se zalim.
Hteo sam da je iznenadim, da joj dam jedan live selfi dok jojomiljenu metalikinu pesmicu...
...Ll jbg. Nije joj bilo sudzeno.![]()
Jbg...sudbina....Ja sam iza rešetaka.....
Surova.Jbg...sudbina.
i u narednim postovima su ispravili svako senfi u selfiMolim vas, editovali ste mi i uvodni post, to je van svake pameti!

Moramo ceniti taj visoki trud i zalaganje. Ostalo je svih 112 stranica pregledati.i u narednim postovima su ispravili svako senfi u selfi![]()
Moramo ceniti taj visoki trud i zalaganje. Ostalo je svih 112 stranica pregledati.![]()

U redu je ...I treba tamo ..Samo sam htela da razvalim ONE ovde ...Ne brini , nju vole i pojedini moderatori...Seko ja nezelim da dosadzujem ovde, jer sam tek sletio pre nekoli dana.
Onamo na lepom kutku
Pa naravno da je vole. Mrze je samo oni koji su propustili koncerat u Beogradu.U redu je ...I treba tamo ..Samo sam htela da razvalim ONE ovde ...Ne brini , nju vole i pojedini moderatori...

Klikni goreSeko ja nezelim da dosadzujem ovde, jer sam tek sletio pre nekoli dana.
Onamo na lepom kutku
nije za smejanje ..kada se ispravi naslov teme sistem automatski menja i u postovima..i u narednim postovima su ispravili svako senfi u selfi![]()
Neka je spominjala sataru, da ( 6 godina pre )
Pogledajte prilog 933011