- Poruka
- 69.823
За нас овде је много важније што зна да направи добре фотографије 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kazu da umem, ali mislim da je za tebe to zakasnela informacijaa jel znaš da kuvaš![]()

hvala, vuče...od tebe je ova rečenica zaista komplimentЗа нас овде је много важније што зна да направи добре фотографије![]()

kod mene ne pali sila...naprotivpa za rucak mozda i jeste kasno ali do vecere ima vremena
I spamujes
Za kaznu jednu sa varjacom ili oklagijom da postavis![]()

lepa si bila sa duzom kosom ali sada sa kratkom si mi..top macka
o bre ninončkalepa si bila sa duzom kosom ali sada sa kratkom si mi..top macka

Ako ti Doc dosađuje, samo mi javi da ga regulišem.kazu da umem, ali mislim da je za tebe to zakasnela informacija![]()

meni niko ne dosađuje...ako to, ipak, čini, imam metode...hvala dečkoAko ti Doc dosađuje, samo mi javi da ga regulišem.![]()

Dobro je, morao sam da proverim, Doca je, u poverenju, najveći smarač na forumu.meni niko ne dosađuje...ako to, ipak, čini, imam metode...hvala dečko![]()

jače je to poverenje ovako javnoDobro je, morao sam da proverim, Doca je, u poverenju, najveći smarač na forumu.
![]()

crni Bau opet ljubomorišeš na DokaDobro je, morao sam da proverim, Doca je, u poverenju, najveći smarač na forumu.
![]()

šta ooo uvek si bila macka ipoo bre ninončka![]()
![]()
sve si lepsa i lepsa .......