NickFreakyrgios
Elita
- Poruka
- 24.262
Staviće opet na 5 min.. prelepa devojka! Posebna onako!Propustila sam je![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Staviće opet na 5 min.. prelepa devojka! Posebna onako!Propustila sam je![]()

Brisi! Vi ste prelepa porodica! Da ste mi vecni!
A snn najaca facaBrisi! Vi ste prelepa porodica! Da ste mi vecni!![]()
Hvala druze mojBrisi! Vi ste prelepa porodica! Da ste mi vecni!![]()
Jel se razumes u klimu i sudoperu?A snn najaca faca
Lici na ovog sto mi ocitava strujomer

Pa sad ja nisam video jbga.....Na temi sa slikama me najvise opominju za spam. Navuci ces mi Lunjo opet interventnog modulatora na grbacu, pa da mi presedne forum i ugasim se
Nece oni, dobri su. Vide da smo pucali fotke, a i mi prsli.Na temi sa slikama me najvise opominju za spam. Navuci ces mi Lunjo opet interventnog modulatora na grbacu, pa da mi presedne forum i ugasim se

Zar opet?!pa da mi presedne forum i ugasim se
.gif)
Daj ajd sad stavi još jednom na kratko. Ovo je tema sa selfi nema šta da ti prsve probleme?Na temi sa slikama me najvise opominju za spam. Navuci ces mi Lunjo opet interventnog modulatora na grbacu, pa da mi presedne forum i ugasim se
Stavio sam. Videli ste buduceg lekaraDaj ajd sad stavi još jednom na kratko. Ovo je tema sa selfi nema šta da ti prsve probleme?
Pa jesam video tu sliku ali kod Lunje vidim da je bilo 4 slike?Stavio sam. Videli ste buduceg lekara![]()
Daj to sto pijes, i ja hocu da vidim cetvrtog zmaja!Pa jesam video tu sliku ali kod Lunje vidim da je bilo 4 slike?

Pogledaj sennin post koji si citirala ima 4 linka?Daj to sto pijes, i ja hocu da vidim cetvrtog zmaja!![]()
Mjok, 3 slike i ja, evo moj selfi.Pogledaj sennin post koji si citirala ima 4 linka?
Necu DukiZar opet?!![]()

Jesam ko bulardi pospan od citanja

Ne verujem da si ti odmakao dalje od bukvara.Jesam ko bulardi pospan od citanja